F1: sorozatot készítettek Bernie Ecclestone-ról – videó

Az AMC Networks International együttműködésével készült „Lucky!” című sorozat Bernie Ecclestone-ról, a Formula–1 legismertebb vezetőjéről szól. Nevét a sportrajongóknak aligha kell bemutatni, közel negyven éven át vezette a száguldó cirkuszt, miután a FIA jogelődjével folytatott harcok után megkapta az F1 exkluzív kereskedelmi jogait.

F1: Bernie Ecclestone jövőre bíróság elé áll

2023 októberében folytatódik a Formula–1 korábbi vezetőjének a pere, amelyben 400 millió fontos üzlet eltitkolásával, így adócsalással vádolják – írj a Sky Sports.

F1: „Michael Schumachert soha többé nem fogjuk élve látni”

Az Origo Formula–1-es oldala interjút készített Frankl Andrással, aki az F1-ről rendszeresen írók közül talán a legismertebb magyar. A ma is aktív 84 éves Frankl elmondta, hogy miben volt jobb a régi F1, beszélt Ayrton Sennáról és Michael Schumacherről is.

F1: fegyverrel bukott le a 91 éves Bernie Ecclestone

Rövid időre őrizetbe vették Brazíliában Bernie Ecclestone-t, a Formula–1 volt irányítóját, miután fegyvert találtak a csomagjában, amikor magánrepülőgépen Svájcba akart utazni.

F1: Berger szerint döntés kellene; Ecclestone visszaadná a nézők pénzét

Továbbra is téma, hogy helyes döntés született-e a múlt vasárnapi Belga Nagydíjon a hosszas várakozást, majd a futam lefújását illetően. A Formula–1 korábbi két nagy alakja, Gerhard Berger és Bernie Ecclestone is kifejtette a (nem túl pozitív) véleményét a döntéshozókról.

F1: „Lewis talán már nem küzd annyira keményen, mint korábban"

Nem éppen a legjobb formáját nyújtja eddig idén Lewis Hamilton, legalábbis Bernie Ecclestone így véli. A Formula–1 korábbi vezetője szerint Hamiltonnak túl könnyű dolga volt a Mercedes domináns évei során, és annak, hogy még mindig a királykategória mezőnyét erősíti, főként anyagi oka van.

F1: Ecclestone szerint rossz csapatnál mutatkozik be Schumacher

A Formula–1 korábbi irányítója, Bernie Ecclestone úgy érzi, nem jó csapatnál debütál Mick Schumacher, hiszen meglátása szerint a fiatal német teljesen magára lesz utalva.

F1: Ez mind a show része – Ecclestone Hamilton új szerződéséről

A Formula–1 korábbi vezetője úgy véli, Lewis Hamilton hamarosan aláírja az új szerződését a Mercedesszel, csupán azért várnak még mindig a bejelentéssel, hogy még nagyobb érdeklődés övezze a hétszeres világbajnok jövőjének alakulását.

F1: Ássuk elő a régi, normális szívómotorokat – Ecclestone

Bernie Ecclestone, a Formula–1 korábbi első embere tisztában van azzal, hogy a királykategóriának is alkalmazkodnia kell a környezetvédelemmel kapcsolatos törekvésekhez, ám ő személy szerint néhány évig még a sokak által kedvelt szívómotorokat használná a jelenlegi hibrid erőforrásokkal szemben.

F1: Ecclestone győzte meg az Aston Martint Vettelről

Bernie Ecclestone, a Formula–1 kereskedelmi jogait korábban birtokló brit üzletember egy interjúban elárulta, jelentős szerepet vállalt abban, hogy a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel a Ferraritól jövőre a gyári Aston Martin istállóhoz igazoljon.

F1: fia született a 89 éves Bernie Ecclestone-nak

Szerda délben Svájcban megszületett Bernie Ecclestone negyedik gyermeke, Ace Ecclestone. A Formula–1 korábbi vezérének 89 évesen, három lány gyermek után született fia.

F1: Ecclestone újabb tanácsa Vettelnek, ne menjen a Mercedeshez!

Bernie Ecclestone, a Formula–1 korábbi vezetője úgy véli, Sebastian Vettel jobban tenné, ha a Ferrari után egy második vonalbeli csapathoz igazolna.

F1: Ecclestone legalább nyolc idei futammal számol

A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc Formula–1-es futamot meg lehet rendezni.

F1: Ecclestone már régen kivégezte volna a Formula E-t

A 89 éves Bernie Ecclestone az Autocar magazinnak nyilatkozva mondta el a véleményét az autóversenyzés jövőjéről, az F1 és a Formula E kapcsolatáról, valamint azt, hogy mit tart a mai generációról. Nem túl hízelgő szavak.

F1: Vettel vonuljon vissza, vagy váltson csapatot – Ecclestone

A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone szerint Sebastian Vettelnek vissza kéne vonulnia, vagy új Formula–1-es csapatot kellene találnia.

F1: Bernie Ecclestone 89 évesen újra apa lesz!

Ismét a figyelem középpontjába került Bernie Ecclestone, a Formula–1 korábbi vezére: a 89 éves üzletember ismét apa lesz!

F1: „Vettel vonuljon vissza, vagy váltson csapatot”

Sebastian Vettel jövője szolgáltatja az egyik legforróbb témát a koronavírus-járvány miatt szünetelő Formula–1-ben. Legutóbb a sorozatot évtizedeken át irányító Bernie Ecclestone osztotta meg a véleményét, és elmondta a versenyző helyében visszavonulna vagy csapatot váltana.

F1: jövő hónapban dőlhet el a Brit Nagydíj sorsa

A koronavírus-járvány miatt továbbra is bizonytalan, mikor veheti kezdetét a Formula–1-es idény 2020-ban, hiszen a még nem törölt vagy halasztott futamok megtartása is kérdéses. Köztük van a július 19-i hétvégére tervezett Brit Nagydíj is, amelynek a sorsa jövő hónapban dőlhet el.

F1: Ecclestone már lefújta volna a jelenlegi idényt

A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone már lefújta volna a Formula–1-es világbajnoki sorozat 2020-as idényét.    

Kiszorultak a kalandorok, a kisstílű ügyeskedők – globális üzletté vált az F1

Ayrton Senna 1994-es imolai halála örökre megváltoztatta az F1-et, amelyben a tragédia után tudományos szintre emelték a biztonsági intézkedéseket. A brazil király trónját Michael Schumacher vette át. A Formula–1 70 éves történetét bemutató, a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunk 5. része a kilencvenes évekre tekint vissza.


Kézilabda Eb: Tudta-e?