Búcsú Botondtól – Berendy Pálra emlékezünk

Mint megírtuk, életének 87. évében elhunyt Berendy Pál, a Vasas korábbi labdarúgója – tájékoztatott a klub hivatalos honlapja. Az alábbiakban rá emlékezünk.

Gyász: elhunyt Berendy Pál, a Vasas legsikeresebb labdarúgója

Életének 87. évében meghalt Berendy Pál, a Vasas korábbi labdarúgója – számolt be róla az angyalföldi sportegyesület a hivatalos honlapján. A 24-szeres nagyválogatott futballista 1956-ban hétszer is szóhoz jutott az Aranycsapatban.

Vasas: klublegendákról neveztek el szektorokat az új stadionban

A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelezte, hogy az idén átadásra kerülő új Illovszky Rudolf Stadionban mind a 16 szektort (12 hazai, 4 vendég) klublegendákról nevezik el.

Aki Bozsik József mellett szerepelhetett volna az Aranycsapatban

Berendy Pál 80. születésnapján a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában újra összejött a generációfüggetlen élő „álom" Vasas. A kerek születésnapot Raduly József, Mészöly Kálmán és fia, Géza, Kiss László, Ihász Kálmán, a két jogászdoktor, Puskás Lajos és Izsó Ignác, valamint a Vasas elnöke, Markovits László, az MLSZ korábbi elnöke, Szepesi György, az MLSZ főtitkára, Vági Márton, az édesapja révén erősen Vasas-kötődésű Berzi Sándor alelnök, Csiki Károly versenyigazgató és a régi Vasasra most is erősen rácsodálkozó Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője ünnepelte. A manapság oly népszerű stand-up comedyvel is felérő, fantasztikus hangulatú ünnepség után a 80 éves Berendy Pállal Borbély Zoltán beszélgetett.