Vitorlázás: Berecz megvédte Európa-bajnoki címét!

Az utolsó futamon már rajthoz sem kellett állnia, annyival vezetett, pedig eredendően a dobogós helyet tűzte ki célul Berecz Zsombor, aki végig tudatosan, kiegyensúlyozottan versenyzett Vilamourában, és amikor kellett, megvillant.

Vitorlázás: megerősítette első helyét Berecz a finn Eb-n

A címvédő Berecz Zsombor mindkét csütörtöki futamát megnyerte, és megerősítette vezető pozícióját az Európa-bajnokságon.

Vitorlázás: négy futam után második helyen áll Berecz a finn Eb-n

Címvédőként négy futam után a második helyen áll a finn osztály Európa-bajnokságán az olimpiára készülő Berecz Zsombor.

Vitorlázás: két futam után Berecz vezet a finn Eb-n

Két futam után címvédőként vezet a finn osztály Európa-bajnokságán Berecz Zsombor, aki egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett hétfőn.

NB II: Feczesin Róbert elnyűhetetlen? – „Igen, az vagyok”

A Vasas nyerte meg 2–1-re a labdarúgó NB II 26. fordulójának csúcsrangadóját: Feczesin Róbert duplájával az utolsó öt percben fordítani tudott az éllovas Debreceni VSC otthonában. A találkozó után az angyalföldi csatár mellett Berecz Zsomborral és a Loki kapusával, Gróf Dáviddal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Vitorlázás: a rutin mellette szól – interjú Berecz Zsomborral

Átszabott ötkarikás tervek, megnövekedett költségek, mindennapi félelem. Interjúsorozatunkban arról kérdezzük a versenyzőket és edzőiket, hogyan érinti ez az egyént. „Elég jól tudok alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez” – mondta Berecz Zsombor.

NB I: 2–0 után a játékosok talán elhitték, megvan a győzelem – Szerhij Rebrov

Kétgólos hátrányból egyenlítve egy pontot otthon tartott a Mezőkövesd a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt, Pintért Attila kitért a Vasashoz távozó Berecz Zsomborra is. 

NB II: Berecz Zsombor a Vasasban folytatja – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Mezőkövesdtől a 25 éves Berecz Zsombort.

Mezőkövesd: Berecz Zsombort megszerezné a Vasas

Jelen állás szerint, ha szeretné is a Vasas, nem tudja megszerezni a Mezőkövesdtől Berecz Zsombort, azonban a két klubnak február közepéig van ideje egyeztetni.

Év sportolói: Kapás, Gulácsi, Hosnyánszky – megvannak a legjobbak

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 57 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Vitorlázás: Berecz Zsombor továbbra is állja a kihívásokat

Világ- és Európa-bajnok vitorlázónk, Berecz Zsombor jó úton jár. Remekül halad a felkészülése az ötkarikás játékokra, ezt bizonyítja, hogy a héten újabb versenyt nyert meg extrém körülmények között a Kanári-szigeteken.

Vitorlázás: Berecz Zsombor győzött Gran Canarián

Berecz Zsombor nyerte Finndingiben a XXII. Olympic Week elnevezésű nemzetközi vitorlásversenyt a spanyolországi Gran Canarián – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Vitorlázás: Berecz vezetésével indulunk a nemzetek közötti versenyen

Berecz Zsombor vezetésével a magyar csapat is részt vesz azon a nemzetek közötti vitorlásversenyen, amelyet először 2022-ben rendeznek meg.

Vitorlázás: Nekem sikerült is bizonyítanom – Berecz Zsombor

Hatalmas hullámok és forgolódó szél – a Procelero SE magyar versenyzője, Berecz Zsombor trükkös körülmények között szerezte meg a finn osztály Európa-bajnoki címét.

Vitorlázás: Berecz Zsombor aranyérmes a Finndingi Eb-n

Berecz Zsombor nyerte a vitorlázó Finndingi Európa-bajnokságot, amely vasárnap ért véget a lengyelországi Gdyniában.

Finndingi Eb: Berecz élre állt – brit és spanyol mögötte

Nyolc futam után az élre állt Berecz Zsombor a vitorlázó Finndingi Európa-bajnokságon, a lengyelországi Gdyniában.

Vitorlázás: törölték a Finndingi-világbajnokságot

A Nemzetközi Finndingi Szövetség (IFA) a járványhelyzet miatt törölte az októberre tervezett világbajnokságot, amelyen Berecz Zsombor éremesélyesként indulhatott volna.

Tokió 2020: Berecz Zsombor a csúcsra akar érni Japánban

Berecz Zsombor a végső győzelemre is esélyes a tokiói olimpián, s mivel hajóosztálya, a finn dingi a 2024-es játékok programján jelen állás szerint nem szerepel, a vitorlázónak egyetlen célja van jövőre: egy utolsó, nagy alakítás.

Mezőkövesd: három játékossal erősítettek – hivatalos

Három futballista szerződtetését jelentette be a Mezőkövesd: Berecz Zsombor, Danilo Rjabenko és Jagodics Márk is a matyóföldieket erősíti a következő három év során.