La Liga: Barcelona-dominancia a nyári érkezők álomcsapatában

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! A mostani körünket szokás szerint Angliában kezdtük, hogy Olaszországon és Franciaországon át érkezzünk el Németországba, és Spanyolországban zárjunk!

Videó: bodicsek – leterítette a kapus, az első percben piros!

Benjamin Lecomte-nak nem kezdődött jól a Lorient–Saint-Étienne (0–1) francia élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés. A hazaiak kapusa egy forgórúgással az első percben leterítette ellenfelét, amiért azonnal piros lapot kapott.

Videó: nem lehet betelni a szárnyaló kapus védésével

Vasárnap este a francia bajnokságban listavezető Lyon nem tudta kihasználni riválisai, a PSG és a Marseille korábbi botlását, 1–1-es döntetlent játszott a Lorient otthonában. Ez többek között Benjamin Lecomte pazar védésének volt betudható.


Kézilabda Eb: Tudta-e?