NB II: hazatért a Gladbachtól a fiatal tehetség az újonchoz

Az utóbbi három évben Németországban pallérozódó Bekker Roland a labdarúgó NB II újoncánál, a III. kerületi TVE-nél folytatja pályafutását – számolt be róla az óbudai klub Facebook-oldala.

U17-es Eb: Megszokott jelenet ez tőlünk – Zuigeber a portugálok elleni győztes gólról

Bravúros győzelemmel kezdte meg szereplését az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott, miután az esélyesebbnek tartott Portugália ellen 1–0-s sikert aratott. Az írországi találkozó után a győztes gólt szerző Kosznovszky Márkkal, a gólpasszt adó Zuigeber Ákossal és a Red Bull Salzburg légiósával, Major Sámuellel is beszélgetett a helyszínen az NSO Tv stábja.

U17-es Eb: így szólt a magyar himnusz Dublinban a portugálok legyőzése után – videó

Bravúros győzelemmel kezdte meg szereplését az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott, miután az esélyesebbnek tartott Portugália ellen 1–0-s sikert aratott. A találkozóra a családtagokon kívül rengeteg helyi magyar is kilátogatott, remek hangulatot teremtve. A lefújás után együtt ünnepelték a játékosokkal a győzelmet, a magyar himnuszt is elénekelték közösen. Nézze meg az NSO Tv videójában!

U17-es Eb: Most még magasabbra tettük a lécet, amit én direkt imádok – Preisinger

Bravúros győzelemmel kezdte meg szereplését az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott, miután az esélyesebbnek tartott Portugália fölött 1–0-s sikert aratott. Az írországi találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edzővel és Bekker Rolanddal is beszélgetett a helyszínen az NSO Tv stábja.

U17-es Eb: sokat fejlődött a Gladbachban – portugál csapattársa ellen bizonyítaná

Szombaton Portugália ellen kezdi meg az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot Dublinban a magyar válogatott. A Borussia Mönchengladbachban pallérozódó Bekker Rolanddal még a kiutazás előtt beszélgetett Telkiben az NSO Tv stábja. Szóba került az is, hogy portugál csapattársával találkozhat rögtön az első fordulóban, aki Németországban nem a mieink győzelmét jósolta.

Magyar gól a Gladbachban – hiányposzton tűnt fel egy tehetség

A Nemzeti Sport Online-on már beszámoltunk róla, hogy az U17-es válogatott Bekker Roland a Mol Vidi FC-től a német Mönchengladbachhoz szerződött. A héten már a románok elleni korosztályos Eb-selejtezőre készülő balhátvéd a Nemzeti Sport Online megkeresésére bővebben is beszélt a klubváltás hátteréről, a németországi körülményekről. Menedzsere, Schultz Levente szakmai szempontból értékelte a tehetséget.

Vidi: a Fraditól jött tehetség aláírt a Mönchengladbachhoz

Májusban a Mol Vidi FC hivatalos honlapja alapján már megírtuk, hogy a klub U17-es válogatott tehetsége, Bekker Roland a német Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach korosztályos csapatához utazott próbajátékra. A 2016–2017-es szezonban még a Ferencváros utánpótlásában futballozó balhátvéd kedden pedig már arról számolt be a közösségi oldalán, hogy profi szerződést kötött a német klubbal.

Videoton: újabb fiatal szerepelt próbajátékon Németországban

Novemberben Torvund Alexander vett részt próbajátékon a német Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbachnál, ezúttal pedig egy másik Videoton-játékos, a 16 esztendős Bekker Roland kapott meghívást a német csapattól.