Videó: „Két test, egy lélek” – a Puskás játékosa megmutatta a tetoválásait

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia játékosának, Batik Bencének a testét nem egy tetoválás borítja. A 29 éves védő saját bevallása szerint sokat gondolkodik azon, mit varrasson magára, minden ábrának külön története van, és természetesen kizárólag művészi kivitelű rajzok és szövegek jöhetnek szóba – hívta fel a figyelmet a klub honlapja.

NB I: „Azzal nem tudok azonosulni, ahogy elkerültem a Honvédtól” – Batik a gól utáni üzenetről

A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Puskás Akadémia 1–0-ra megverte odahaza a Budapest Honvédot. A győztes gólt ráadásul az a Batik Bence szerezte, aki a nyáron viharos körülmények között távozott Kispestről. Az NSO Tv stábja erről beszélgetett vele, illetve arról, hogy kinek és mit üzent a gólöröm helyett a gólja után?

NB I: Batik a góljával bizonyította a Honvédnak, kár volt elengedni – Hornyák

A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Puskás Akadémia 1–0-ra megverte odahaza a Budapest Honvédot. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Batik gólja döntött a Puskás Akadémia–Honvédon

A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Puskás Akadémia 1–0-ra megverte odahaza a Budapest Honvédot.

Batik gólja döntött a Puskás Akadémia javára a Honvéd ellen

A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Puskás Akadémia 1–0-ra megverte odahaza a Budapest Honvédot.

NS-jótékonyság: beteg kislány álmát váltották valóra a Puskás Akadémia játékosai

Luca méhen belüli agyvérzéssel született, két és fél éves kora ellenére már öt műtéten túl van. Batik Bencéék egy ágyat adományoztak neki – számolt be róla a Puskás Akadémia honlapja.

NB I: Boldog, nyugodt és higgadt vagyok Felcsúton – Batik

Döntetlenszagú mérkőzésen szerezte meg a három pontot a Puskás Akadémia a labdarúgó NB I 6. fordulójában a Mezőkövesd ellen, amelyet Felcsúton 1–0-ra megvert. A vendégeknek több lehetőségük is volt a gólszerzésre, de ezekkel nem tudtak élni, így a két csapat nem cserélt helyet a tabellán. A találkozó után a kövesdiek középpályásával, Nagy Gergővel és a felcsútiak védőjével, Batik Bencével beszélgetett az NSO Tv stábja.

NB I: Tiszta a lelkiismeretem, tükörbe tudok nézni – Batik

Batik Bence, a Puskás Akadémiához szerződő korábbi kispesti védő a mai napig nem kapott választ a Honvéd vezetőitől, hogy miért kellett távoznia.

NB I: a Puskás Akadémia szerződtette Batik Bencét

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Batik Bencét. A 28 éves középső védő négy év után távozott a Budapest Honvédtól.

Honvéd: egyelőre nem tudni, hol folytatja Batik Bence

Mint beszámoltunk róla, csütörtökön kikerült a Budapest Honvéd első keretéből a csapatkapitány, Batik Bence, s egyelőre nem tudni, hogy a 28 éves védő hol folytatja pályafutását. Noha korábban beszámoltunk róla, hogy Batik esetleg éppen a péntek esti ellenfélnél, a ZTE FC-nél köthet ki, a jelenlegi helyzetben ennek a lehetőségnek nincs alapja, így elképzelhető, hogy a hátvéd légiósnak áll.

NB I: Batik Bence kikerült a Honvéd keretéből

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos közleményben jelezte, hogy Batik Bence kikerült a keretből.

Honvéd: újabb kisvárdai alapember érkezhet Kispestre

Könnyen elképzelhető, hogy Lazar Csirkovics hamarosan újra együtt futballozhat korábbi kisvárdai csapattársával, a Budapest Honvédhoz a nyáron érkező Herdi Prengával.

Honvéd: Ha van VAR, miért történt ez? – Batik Bence

Egy kezezés miatt meg nem adott Batik-gólon kívül nem talált be a Honvéd a Puskás Akadémiának, amelynek gól híján szintén csak egy ponttal kellett beérnie az NB I 22. fordulójában. A találkozó után Batik Bencével beszélgetett az NSO Tv stábja.

MLSZ: tavaszig nem játszhat az Újpest ellen kiállított kispesti

A szándékos ütés miatt kiállított Batik Bence négymeccses eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának keddi ülésén. A Honvéd játékosa az Újpest elleni presztízsmeccs 49. percében kapott azonnali piros lapot, miután odacsapott Jorgosz Kutrumbisz fejére.

Batik a karjánál fogva tessékelte a labda mögé a győztes gól szerzőjét!

A labdarúgó NB I 8. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Honvéd nem minden napi körülmények között született győztes gólja az addigi listavezető Kisvárda ellen, de szó lesz az „életmentő” zalai győzelemről és Gróf Dávid debreceni esélyéről is. Az eseménydús forduló egyéb fontos történéseit pedig a keretekben található címekre kattintva idézheti fel!   

Újabb kellemetlen vereség: a Honvéd is legyőzte a Mol Fehérvárt

A Mol Fehérvár FC nem tudta kihasználni az éllovas Ferencváros botlását, 2–1-re kikapott ugyanis odahaza a Budapest Honvédtól a labdarúgó NB I 18. fordulójában.

Két góllal győzött, biztosan benn marad a Zalaegerszeg!

A Zalaegerszeg Batik Bence furcsa öngóljával és Babati Benjámin hajrában szerzett találatával 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 31. fordulójának péntek esti nyitó mérkőzésén. Ezzel a ZTE a Honvédot is megelőzve feljött a tabella ötödik helyére, és biztossá tette az élvonalban maradását.


Kézilabda Eb: Tudta-e?