Sznúker: Robertson fölényes győzelme a Masters döntőjében

Neil Robertson győzelmével ért véget Londonban a sznúker Masters. A döntőben az ausztrál 10–4-re győzött az angol Barry Hawkins ellen.

Sznúker: Robertson és Hawkins döntőzik; Selby mentális problémája

A sznúker Masters elődöntőjében Neil Robertson nagy csatában legyőzte Mark Williamst, és Barry Hawkins is döntő frémes ütközetben múlta felül Judd Trumpot. Eközben a negyeddöntőben búcsúzó világbajnok, Mark Selby, mentális problémájáról beszélt.

Sznúker-vb: Trump simán nyert, ő marad a világelső

A világelső Judd Trump könnyed sikerrel jutott túl a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulóján.

Sznúker-vb: Selby nagy hajrája; Higgins simán a döntőben

Mark Selby Ting Csün-hujt, míg John Higgins Barry Hawkinsot győzte le a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében, ezzel kialakult a finálé párosítása.

Sznúker-vb: Selby fordított, majd Ting egyenlített

Három szakasz után teljesen döntetlenre áll a címvédő Mark Selby és a kínai Ting Csün-huj (angolul Ding Junhui) meccse a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A másik ágon a korábbi négyszeres bajnok John Higgins meggyőző teljesítménnyel vezet.

Sznúker-vb: Ronnie O’Sullivan a kiesés felé sodródik

A kínai Ting Csün-huj 10:6-os vezetést szerzett az angol Ronnie O’Sullivan ellen a sznúker-világbajnokság negyeddöntőjében. A skót John Higginsnek csupán két frémet kell megnyernie az elődöntőbe jutáshoz Sheffieldben.

Sznúker-vb: McManus bravúrja; két ázsiai az elődöntőben

Kialakult az elődöntő mezőnye a sheffieldi Crucible színházban a sznúker-világbajnokságon. A világelső Mark Selby négy közé jutása papírforma, ám a másik három játékosé már nem. A kínaiak sztárja, Ting Csün-huj elődöntője is váratlan, mert, bár a mai sznúker egyik legjobbjának számít, pocsék szezont produkált eddig, még a legjobb 16-ból is kiesett a vb előtt. Fu és különösen McManus szereplése viszont nagy meglepetés.

Sznúker-vb: alaposan elpáholták a kétszeres bajnokot

Már az első napon fény derült az első elődöntős kilétére a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A kínai Ting Csün-huj tőle régen látott nagyszerű játékkal ütötte ki a kétszeres világbajnok Mark Williamst.

Sznúker-vb: szuperlökés, de drámai O'Sullivan-vereség

Kialakult a negyeddöntő mezőnye a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Az egész torna eddigi legjobb meccsén Barry Hawkins rendkívül színvonalas küzdelemben a mindent eldöntő frémben legyőzte az ötszörös világbajnok Ronnie O'Sullivant.

Sznúker: O’Sullivan a Masters bajnoka, utolérte Hendryt

Lehengerlő játékkal Ronnie O’Sullivan nyerte meg a sznúker Masters-tornát, a sportág legfontosabb meghívásos versenyét, a Triple Crown (Egyesült Királyság bajnoksága, Masters, világbajnokság) második állomását.

Sznúker-vb: Bingham-Murphy döntő lesz Sheffieldben

Stuart Bingham (angol, 10.)–Shaun Murphy (angol, 8.) döntőt rendeznek a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Az egyik fél 17 nyert frémjéig tartó elődöntőben Bingham szoros csatában győzött Judd Trump (angol 6.) ellen, míg Murphy sima ütközetben ejtette ki Barry Hawkinst. A vasárnap kezdődő finálé az egyik játékos 18. nyert frémjéig tart.

Sznúker-vb: O’Sullivan legyőzője menetel, Murphy előnyben

Csütörtökön már az elődöntő is megkezdődött a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Az egyik fél 17 nyert frémjéig tartó találkozókon a 2005-ben bajnoki címet szerző Shaun Murphy nagyszerű játékkal masszív előnyt ért el.

Sznúker-vb: O’Sullivan már a negyeddöntőben kiesett

Meglepetésre már a negyeddöntőben kiesett a sznúker-világbajnokságról Ronnie O’Sullivan a sheffieldi Crucible színházban. A második helyen kiemelt, ötszörös bajnok angolt honfitársa, Stuart Bingham verte ki. Szintén meglepetés, hogy Barry Hawkins kiejtette Neil Robertsont.

Sznúker-vb: O’Sullivan és Robertson is hátrányban

Felemásan kezdtek a végső győzelemre is esélyesek a sheffieldi sznúker-világbajnokságon a negyeddöntőben. A címvédő Mark Selby kiesése után legmagasabban rangsorolt Ronnie O’Sullivan és az ausztrál Neil Robertson is 5–3-as hátrányba került az első szakaszban.

Sznúker-vb: Robertson simán, Hawkins szenvedve nyert

A 2010-es győztes Neil Robertson könnyedén, 10–2-re nyert Jamie Jones ellen a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. Az ötödik helyen kiemelt Barry Hawkins már jobban megszenvedett, csak döntő szettben győzött Matthew Selttel szemben.

Sznúker-vb: O’Sullivan az elődöntőt is rövidre zárta

Ronnie O’Sullivan a Shaun Murphy elleni negyeddöntőhöz hasonlóan a Barry Hawkins elleni elődöntőt is egy szakasszal a kiírt játékrendszer előtt befejezte, így szombaton ölébe tett kézzel figyelheti, ahogy Mark Selby és Neil Robertson 9–7-ről eldönti, ki legyen az ellenfele a sheffieldi döntőben.

Sznúker-vb: O'Sullivan bekezdett az elődöntőben, Selby előnyben

Meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő Ronnie O'Sullivan a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjének első nyolc frémje alatt. A világelső 6–2-es vezetésre tett szert Barry Hawkinsszel szemben, akivel a tavalyi döntőt vívta. A világelső Neil Robertson egyelőre kétfrémes hátrányban van.

O'Sullivan: Mint egy k..va bugyija, egyszer fent, egyszer lent

Ronnie O'Sullivan legyőzte Barry Hawkinst (18:12) a 2013-as sznúker-világbajnokság döntőjében, így megvédte címét. A Rakéta becenévre hallgató sznúkeres a döntő után kiviharzott a teremből a tőle megszokott módon, kiosztott néhány autogrammot, majd sajtótájékoztatóján nem kertelt, őszintén beszélt érzelmeiről, hullámvölgyeiről és karrierje folytatásáról.

Robbant a „Rakéta", Ronnie O'Sullivan megvédte vb-címét

Az első helyen kiemelt Ronnie O'Sullivan nyerte meg Sheffieldben a sznúker-világbajnokságot. A címvédő angol a döntőben 18:12-re győzött honfitársa, Barry Hawkins ellen. Az egyéves versenyszünet után visszatérő O'Sullivan 1996 óta az első, aki meg tudta védeni címét.

Sznúker-vb: Ronnie O'Sullivan ötödször világbajnok

Az első helyen kiemelt Ronnie O'Sullivan nyerte meg Sheffieldben a sznúker-világbajnokságot. A címvédő angol a döntőben 18:12-re győzött honfitársa, Barry Hawkins ellen. O'Sullivan 1996 óta az első, aki meg tudta védeni címét.


Kézilabda Eb: Tudta-e?