MLSZ: az új sportigazgató a Pancho Arénában egyeztetett az akadémiák vezetőivel

A Puskás Akadémia vendégül látta Barczi Róbertet, a Magyar Labdarúgó-szövetség új sportigazgatóját, valamint a tíz államilag elismert akadémia vezetőjét.

MLSZ: Kulcsfontosságú, hogy egy új futballkultúrát teremtsünk – Barczi

Hogy a szűkebb körben megejtett sajtóbeszélgetés alaphangját megadó MLSZ-szóvivőt, Sipos Jenőt idézzük: új korszak kezdődött a Magyar Labdarúgó-szövetség életében azzal, hogy Barczi Róbertet kinevezték sportigazgatónak. A 46 éves szakember május 5. óta tölti be ezt a pozíciót, de nemigen szólalt meg azóta, ezért is indított azzal, hogy köszöni a türelmet. Hogy nem jutott ideje hosszabb eszmecserékre, érthető: az elmúlt két hónapban a szövetség versenyigazgatójaként (is) dolgozott még, teendőből pedig akadt bőven a 2019–2020-as idény befejezésével, illetőleg a következő szezon előkészítésével kapcsolatban. No, de ez már a múlt, térjünk a lényegre, és Barczi Róbert szavait citálva szedjük csokorba a jövőre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat.

MLSZ: Új futballkultúrát akarunk teremteni – Barczi Róbert

Új futballkultúra megteremtése a célja Barczi Róbertnek, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) sportigazgatójának. 

MLSZ: Vámos Tibor lett a szövetség új versenyigazgatója

Vámos Tibor lett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) új versenyigazgatója – adta hírül a szervezet a hivatalos honlapján.

MLSZ: Barczi Róbert az új sportigazgató, Kiss László a női szakágvezető

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Barczi Róbertet nevezte ki új sportigazgatónak, míg a női szakág vezetésével Kiss Lászlót bízta meg.    

NB I: távozik az ügyvezető, Lucsánszky lesz a klubigazgató

A Nemzeti Sport Online információja szerint lemondott posztjáról Barczi Róbert, a labdarúgó NB I-be feljutott Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője. Ez azt jelenti, hogy Lucsánszky Tamás vezetőedző továbbra is maradhat a klub kötelékében. Időközben a nyírségi együttes megerősítette értesülésünket, és a honlapján tudatta: Lucsánszky a jövőben klubigazgatóként dolgozik a Spartacusnál.