Férfi vízi BL: megvan, kikkel játszik a csoportkörben az FTC

A címvédő FTC-Telekom Waterpolo mások mellett a spanyol Barcelonetával és a montenegrói Jadran Herceg Novival került egy csoportba a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Tiszteli és csodálja a magyar vízilabdázókat – mi meg őt

Már 15 évesen világbajnokságon szerepelt a brazil-spanyol vízilabdázó, Felipe Perrone, aki Kvangdzsuban kilencedszer játszott a sportág csúcseseményén. A közvetlen, laza, ugyanakkor a vízben roppant sokoldalú és munkás játékos megkapó tisztelettel beszélt a magyar pólósokról, arról, milyen feladatot vállalt magára, amikor spanyolból ismét brazil válogatott lett a riói olimpia miatt, és miként tudja 183 centijével felvenni a versenyt a modern kori vízilabda gladiátoraival.

Férfi vízi BL: elszenvedte első vereségét a Szolnok

A Szolnoki Dózsa 14–10-re kikapott a spanyol Barcelonetától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában.

Férfi vízi BL: simán nyert a Szolnok, kikapott a Fradi

A Szolnok sima győzelmet aratott a vendég Spandau Berlin együttese felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában. Az FTC a gyatra kezdés miatt 8–5-re kikapott a Barceloneta vendégeként.

Férfi vízi BL: az FTC könnyed győzelemmel tért vissza 17 év után

A Ferencváros hazai medencében 13–6-ra megverte az orosz Dinamo Moszkvát, az Eger 12–7-es vereséget szenvedett a Barceloneta vendégeként, míg a Szolnok 10–9-re legyőzte a Jadran Splitet a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Férfi vízilabda BL: görög–olasz csata lesz a fináléban

A legutóbb bronzérmes olasz Pro Recco és a görög Olympiakosz játssza a férfi vízilabda Bajnokok Ligája döntőjét Genovában.

Az Eger egy félidőt bírt, a Szolnok a legvégén bukta el a BL-negyeddöntőt

A ZF Eger az első félidőben még tartotta magát, de végül simán kikapott a spanyol Barcelonetától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája Genovában zajló nyolcas döntőjének első körében, így az 5–8. helyért folytathatja a küzdelmeket. Erre a sorsra jutott a Szolnok is, amely rendkívül kiélezett meccsen az utolsó negyedben maradt alul a horvát Jug Dubrovnikkal szemben.

Férfi vízi BL: először botlott a címvédő Szolnok és az OSC is

A címvédő Szolnok 10–9-re kikapott a német Spandau vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában szerdán. Az OSC szintén első vereségét szenvedte el a sorozatban a Barceloneta otthonában, az Eger döntetlent játszott.

Férfi vízilabda BL: megvan az Eger első győzelme

A ZF-Eger megszerezte első győzelmét a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában: a magyar csapat a sorozat harmadik fordulójának szombati játéknapján 6–5-re győzte le a vendég Barceloneta együttesét. Először kapott ki viszont a Szolnok, amely a pocsék második negyed után ugyan felállt négygólos hátrányból a Jug Dubrovnik vendégeként, de végül kikapott. Az OSC is vereséget szenvedett, a Pro Recco 12–7-re nyert Budapesten.

Férfi vízi BL: a házigazdáé a bronzérem Barcelonában

A Barceloneta lett a harmadik a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, miután a bronzmérkőzésen 14–12-re legyőzte a Jug Dubrovnikot.

Férfi vízi BL: az Eger bejutott a hatos döntőbe

Az Eger 11–6-ra legyőzte a Barcelonetát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában. A hevesiek ezzel a sikerrel megszerezték a második pozíciót a kvartettjükben, s bejutottak a sorozat hatos döntőjébe. A final sixben a Szolnok már korábban biztosította a helyét, a Primorje Rijekától elszenvedett mai veresége miatt azonban nem sikerült a csoportja élén zárnia.

Férfi vízilabda BL: a ZF-Eger iksszel kezdett a címvédőnél

A ZF-Eger 7–7-es döntetlent játszott a Barcelonetával idegenben a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának első fordulójában.

Férfi vízilabda BL: a Barceloneta kiütéssel nyert Egerben

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában másodszor veszített odahaza az Eger, amely a Pro Reccótól elszenvedett kudarc után kiütésessel kapott ki a Barcelonetától. A katalán csapat 3–3 után sorozatban hat gólt szerzett, és végül 11–5-ös győzelmet könyvelhetett el a hevesiek otthonában.

Új szabályok! Az Eger a Barcelonetával és a Juggal egy csoportban

A Barceloneta, a Jug Dubrovnik, az Olympiakosz és két, a selejtezőkből feljutó csapat lesz a magyar bajnok ZF-Eger ellenfele a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtábláján az A-csoportban. A Szolnoknak már a selejtező második fordulójában be kell kapcsolódnia a sorozatba.

Férfi vízi BL: 30-at lőtt a Jug, kikapott a Barceloneta

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában a Jug Dubrovnik idegenben lőtt 30 gólt a Kreuzlingennek, míg a Marseille legyőzte a Barcelonetát. Összeállításunkban megtekintheti a játéknap összes eredményét.

Férfi vízi BL: Barceloneta- és Crvena zvezda-siker – eredmények

Kilenc mérkőzést rendeztek ma a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A Crvena zvezda két góllal legyőzte az Olympiakoszt, míg a Barceloneta szintén ennyivel volt jobb a Bresciánál. Cikkünkben egy helyen megtekintheti az összes mai eredményt.