Hanga: A Real nagyon akart engem, aki sok borsot tört az orruk alá

Nem sokkal ezelőtt a Real Madrid bejelentette, hogy szerződtette Hanga Ádámot. A magyar válogatott kosárlabdázó a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a királyiak nagyon szerették volna megszerezni.

Kosárlabda: Hanga Ádám a Real Madridban folytatja – hivatalos

A Real Madrid bejelentette, hogy kettő plusz egy évre szerződtette a magyar válogatott kosárlabdázót, Hanga Ádámot.

Férfi kosár: Hanga távozik a Barcelonától – hivatalos

Hanga Ádám négy év után távozik az FC Barcelona kosárlabdacsapatától – jelentette be a katalán klub a hivatalos honlapján.

Férfi kosár: Hanga Ádám akár a Real Madridhoz is igazolhat – sajtóhír

Ahogyan korábban megírtuk, Hanga Ádám a nyáron távozhat a Barcelona férfi kosárlabdacsapatától. A magyar játékos a legújabb hírek szerint akár a nagy rivális Real Madridhoz is szerződhet – írja a Marca és a Diario Madridista.

Kosárlabda: Hanga Ádám távozhat a Barcelonától – sajtóhír

Bár a korábbi beszámolók szerint 2022-ig (plusz egy év opció) érvényes szerződése van Barcelonában, a bajnoki címet követően távozhat az együttes magyar válogatott kosárlabdázója, Hanga Ádám.

Basketball: I'm proud, I made history! – Ádám Hanga

Ádám Hanga, Barca's legionnaire said that at the Catalonian club the players consider the ACB win just as valuable as the EuroLeague success.

Kosárlabda: Büszke vagyok, történelmet írtam! – Hanga Ádám

Hanga Ádám, a Barca légiósa elárulta, a katalán klubnál az ACB-elsőséget is legalább olyan értékesnek tartják, mint az Euroliga-sikert.

Férfi kosár: Hangáék a döntő első meccsén megverték a Realt

Hanga Ádámmal a soraiban a Barcelona 89–75-re nyert idegenben a Real Madrid ellen a spanyol kosárlabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén, ezzel elvette a fővárosi együttes pályaelőnyét, és 1–0-s előnybe került az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.

Férfi kosár: Hangáék döntősök a spanyol bajnokságban

Hanga Ádám csapata, a Barcelona 89–72-re legyőzte hazai környezetben a Tenerifét a spanyol kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és bejutott a döntőbe, amelyben ősi riválisával, a Real Madriddal mérkőzik majd meg.

Férfi kosár: Hangáék kikaptak Tenerifén az elődöntő második meccsén

A Hanga Ádámot is a soraiban tudó Barcelona 80–68-ra kikapott a Tenerife otthonában a spanyol kosárlabda-bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén – ezzel az egyik fél második sikeréig tartó párharc kiegyenlítődött.

Férfi kosár: Hangáék kiütéses sikerrel kezdték az elődöntőt

Hanga Ádám együttese, az FC Barcelona 112–69-re megverte hazai pályán a Tenerifét a spanyol kosárlabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel 1–0-s előnyre tett szert az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.

Férfi kosár: Hangáék bejutottak a spanyol liga elődöntőjébe

Hanga Ádám együttese, a Barcelona 94–73-ra legyőzte a Joventut Badalonát a spanyol kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-re megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és bejutott az elődöntőbe, amelyben az alapszakaszban harmadik helyen záró Tenerife vár rá.

Férfi kosár: Hangáék győzelemmel kezdték a negyeddöntőt

Hanga Ádám csapata, az FC Barcelona 84–74-re legyőzte a Joventut Badalonát a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék utolsó másodperces duplával döntősök!

Hanga Ádám csapata, a Barcelona 84–82-re legyőzte az olasz Milanót a férfi kosárlabda Euroliga kölni négyes döntőjének pénteki elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, amelyet a török Anadolu Efesszel vív meg.

Férfi kosár: az Euroliga végjátékában Hangáéknak csak a győzelem számít

A hét év után újra négyes döntőbe kerülő katalán sztárgárda magyar játékosa, Hanga Ádám bízik csapatában, amely 2010 után hódítaná el ismét a legrangosabb európai trófeát.

Kosár: Az egész karrieremet úgy irányítottam, hogy eljussak az NBA-be – Hanga

A férfi kosárlabda Euroliga final fourjába jutás után a Barcelona magyar válogatott játékosa, Hanga Ádám több mint egy órán keresztül beszélgetett a Nemzeti Sport Online-nal, majd az élő adás végén olvasóink kérdéseire is válaszolt.

Kosár: Minden közös napon próbálok tanulni Pau Gasoltól – Hanga Ádám

Az alapszakasz végén kicsit kiengedett, emiatt kínkeservesen nyerte meg a negyeddöntőt a Zenitet búcsúztató Barca - véli a katalán klub magyar klasszisa, Hanga Ádám.

Férfi kosár: Hanga szeretne mindent megnyerni a Barcelonával

A Barcelonát erősítő Hanga Ádám főként a küszöbön álló kihívásokról beszélt, miután csapata kedden bejutott a férfi kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe – közölte az MTI.

Férfi kosár Euroliga: kikaptak, ötödik meccs vár Hangáékra

Hanga Ádám csapata, a Barcelona 74–61-re kikapott a Zenit Szentpétervár vendégeként péntek este a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében, ezzel 2–2-re alakult a párharc összesített állása. A korán eldőlő meccsen a magyar játékos bő kilenc percet töltött a pályán. A négyes döntőbe jutásról az ötödik meccs dönt május negyedikén a katalán fővárosban.

Férfi kosár Euroliga: Hanga a végén villant, egyenlített a Barca

Hanga Ádám együttese, az alapszakaszgyőztes Barcelona hosszabbításban 81–78-ra legyőzte a szentpétervári Zenitet a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel egyenlített az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban, amely a két spanyolországi meccs után 1–1-re áll.