Férfi röplabda: Baróti Árpád visszatért Franciaországba

Baróti Árpád válogatott röplabdázó a török Bursa Büyüksehir Belediyesi csapatától a francia Tourcoing Lille Métropole VB együttesébe igazolt – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Röplabda: Törökországban folytatja a BL-ben edződött magyar átló

Nem akart kockáztatni Baróti Árpád, így viszonylag gyorsan elkötelezte magát, Lengyelországból Törökországba, a Bursába szerződik.

Férfi röpi BL: Baróti Árpádék is zárt kapuk mögött játszanak

Baróti Árpád csapata, a Zaksa Kedzierzyn-Kozle zárt kapuk mögött fogadja az orosz Kuzbassz Kemerevót a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágóján a koronavírus-járvány miatt.

Férfi röplabda BL: Barótiék előnyben, Pádárék hátrányban a negyeddöntőben

A Baróti Árpádot foglalkoztató lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle nyert, Pádár Krisztián csapata, az orosz Fakel Novij Urengoj ugyanakkor kikapott a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai összecsapásán.

Férfi röpi BL: Pádárékra olasz, Barótiékra orosz ellenfél vár

A Pádár Krisztiánt foglalkoztató orosz Fakel Novij Urengoj az olasz Perugia, míg Baróti Árpád csapata, a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle az orosz Kuzbassz Kemerovo együttesével találkozik a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Röplabda: remekeltek a magyar légiósok a BL-ben

A Pénzügyőr csapatának sikeres Challenge-kupa nyolcaddöntője mellett a magyar légiósoknak is sikerült maradandót alkotniuk a Bajnokok Ligájában.

Férfi röpi BL: a magyar légiós csapata nem szeretne a negyeddöntőnél megállni

Baróti Árpád csapata, a lengyel bajnok Zaksa számára nincs kitűzött cél a férfi röplabda Bajnokok Ligájában, ugyanakkor szeretnének minél tovább menetelni a sorozatban.

Férfi röpi BL: mindkét magyar feladóátló csapata győzött

Baróti Árpád és Pádár Krisztián is győztes csapat tagja volt a férfi röplabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Röplabda: Baróti Árpád a lengyel bajnokhoz szerződött

A lengyel bajnok ZAKSA Kedzierzyn-Kozle röplabdacsapatához igazolt Baróti Árpád.

Röplabda: CEV-kupa-győztes lett a magyar játékos

Szombaton rendezték meg a röplabdázók második számú európai klubkupája, a CEV-kupa fináléinak a visszavágóit. A férfiaknál a német BR Volleys győzött, amelynek soraiban játszik a magyar válogatott ütője, Baróti Árpád is.

Röpi: magyar válogatottat igazolt a német ezüstérmes

Baróti Árpád a német bajnoki ezüstérmes Berlin Volleys férfi röplabdacsapatánál folytatja a pályafutását.