Bajnokok reggelije: Szüleimnél is láttam, hogy nem csak a nők uralkodhatnak a konyhában – Baji Balázs

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó volt a vendégünk.

Megyék Csatája: Baji Balázs és Illés Fanni is kipróbálta a LoL-t

Ismert sportolók, zenészek, tévés személyiségek mérték össze tudásukat a Megyék Csatája elnevezésű, a Mediaworks által szervezett e-sport versenyen, kedden a budapesti Work N Play Esport Clubban. Az eseményen Baji Balázs, világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki bronzérmes gátfutó és Illés Fanni, világ- és Európa-bajnok paraúszó adott interjút az NSO Tv-nek.

BL: Még az Újpest-drukker Majka is elismerné az FTC csoportkörbe jutását

Ismert sportolók, zenészek, tévés személyiségek mérték össze tudásukat a Megyék Csatája elnevezésű, a Mediaworks által szervezett e-sport versenyen, kedden a budapesti Work N Play Esport Clubban. Kihasználtuk a lehetőséget, és néhányukat arról is megkérdeztük, mit várnak este, bejut-e a Fradi a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Atlétika: Baji hibázott az utolsó gáton, Szeles megelőzte

Az atlétikai Szuperliga-döntő első napján Baji Balázs nagy hibája a győzelmébe került, Kerekes Gréta pedig könnyen nyerte a nők küzdelmét.

Atlétika: Túl szép lenne, ha minden egyből sikerülne – Baji Balázs

A sérülésből visszatérő világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs szerint bizakodásra ad okot az idei szezonja.

Atlétika: Kozák Luca duplázott, Szűcs Valdó legyőzte Bajit

Kozák Luca duplázott, a Szűcs Valdó–Baji Balázs párharcból előbbi jött ki győztesen, de nem maradéktalanul elégedetten a 125. atlétikai magyar bajnokság nyitónapján.

Atlétika: füvön, betonon futva készült Szűcs Valdó Amerikában

Hazatérése után 13.63-as futással és győzelemmel nyitotta meg a szezont kiváló gátasunk, Szűcs Valdó, aki a hétvégi országos bajnokságon ismét összecsap a világbajnoki bronzérmes Baji Balázzsal.

Tokió 2020: a plusz év még jól is jöhet a magyar atlétikának

A 2016-os riói olimpián 19 magyar atléta képviselte hazánkat, és legalább ennyien utaztak volna idén Japánba – illetve reményeink szerint jövőre mennek is.

Atlétika: Még nem állok készen – Baji Balázs

Kikapott világbajnoki bronzérmes 110 gátasunk, Baji Balázs a 36. Honvéd-kupán. A hosszú sérülés után, közel két év kihagyást követően az első szabadtéri versenyét szombaton teljesítő atlétát az egriek fiatalja, Szeles Bálint győzte le.

Gyulai Memorial: Baji szerint jó és erős mezőny várható

Erős mezőnyre, önmagától pedig jó teljesítményre számít Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó a 10. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet augusztus 19-én rendeznek Székesfehérváron.

Ahogy mi megéltük: „Hiába láttam a saját szememmel, még másnap sem hittem el”

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 31. részben Vincze Szabolcs idézi fel, három évvel ezelőtt milyen volt élőben látni a gátfutó Baji Balázs világbajnoki bronzérmét Londonban.

Sportvilág: sportsérülések – veszélyben egy életpálya?

A Csisztu Sport Cast 6., legújabb epizódjában a vendég Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó, valamint Nagy László kétszeres BL-győztes korábbi magyar válogatott kézilabdázó volt, akik a sportsérülésekről, a megelőzésről és a visszatérésről beszélgettek.

Atlétika: a szövetség megrendezte volna az Eb-t

Mint arról korábban beszámoltunk, törölték a párizsi atlétikai Európa-bajnokságot is, így eldőlt, a sportágnak több mint fél évszázad után először nem lesz világversenye idén. A Nemzeti Sportnak Márton Anita, Gyulai Márton és Baji Balázs is elmondta véleményét.

NSO-tanórák – amikor sztárok bújnak a tanárok bőrébe

A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. Íme, a könnyed stílusú, ám egyben informatív sorozat összes eddigi része egy helyen!

Koronavírus: fúrnak, főznek, fűrészelnek – így telnek sportolóink napjai

Az elmúlt hetekben egyre több hazai sportoló kapcsolódott be a #maradjotthon kampányba. A Nemzeti Sport a szlogen mögé nézett: megkérdeztük kiválóságainkat, miként hasznosítják a megnövekedett szabadidejüket a négy fal között vagy a kerítés mögött. Elöljáróban annyit: elektromos fűrész és elektromos gitár egyaránt előkerült a sarokból.

„Nagy a bizonytalanság” – Baji Balázs gyakorlatilag „vakon” edz

A bizonytalanság a legnagyobb kihívás Baji Balázsnak, aki rehabilitációs szakemberek segítsége nélkül készül, ám még nem tudja, pontosan mire.

NSO-tanóra: Baji Balázs rendhagyó biológiaórát tartott – videó

A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját.

Tokió 2020: Baji és Pars számára előny a halasztás – Gyulai

Gyulai Márton, az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának tagja szerint Baji Balázs és Pars Krisztián számára is előnyt jelent a tokiói nyári olimpia elhalasztása.

Tokió 2020: Jó ideje én sem láttam valós esélyt – Baji Balázs

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó jó ideje nem látta valós esélyét annak, hogy az idén megrendezik az olimpiát.