Férfi kosár: Maronka teljes értékű tagja a Badalonának

Távlati céljainak megvalósítása szempontjából is fontosnak tartja a mostani szezont Maronka Zsombor, a spanyol Badalona kosárlabdázója, aki a tervei szerint jövő nyáron jelentkezik az észak-amerikai liga (NBA) játékosbörzéjére.

Sportrádió: „Még nem vagyok olyan szintű játékos, mint Hanga Ádám”

A Sportrádió interjút készített Maronka Zsomborral, aki Badalona játékosaként idén az elődöntőig jutott a spanyol kosárlabda-bajnokságban. A mindössze 19 éves kosarassal beszélgetett Hortobágyi Tibor az idei szezonról és a célokról is, Hanga Ádámról, valamint arról, hogy tervez-e még az NBA-vel.

Kosárlabda: Maronka idén is jelentkezik az NBA-draftra

Könnyű döntés volt a fejlődése szempontjából a szerződéshosszabbítás a kosárlabdázó Maronka Zsombor számára, aki csütörtökön 2027-ig írt alá a spanyol Badalonához.

Férfi kosár: Maronka Zsombor hosszabbított Badalonában

Maronka Zsombor szerződést hosszabbított a spanyol Badalonával: a katalán kosárlabdaklub csütörtökön a honlapján közölte, hogy a 19 éves játékos 2027-ig újabb megállapodást írt alá – tudósít a Magyar Távirati Iroda.

Férfi kosár: Hangáék kikaptak a negyeddöntő második meccsén

A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének második mérkőzésén csütörtökön a Hanga Ádámmal felálló Barcelona 72–63-ra kikapott a Joventut Badalonától, így a két győzelemig tartó párharcban döntő meccsre kerül sor.

Király-kupa: harmadosztályú ellenfele kiejtette a Getafét

Továbbra is hullámvölgyben a Getafe: a legutóbbi két bajnoki meccsét elveszítő madridi csapat a 30. percben emberhátrányba került, és a hajrában esett gólokkal 2–0-ra ki is kapott a harmadosztályú Badalonától a spanyol Király-kupa szombati játéknapján, azaz nem jutott be a legjobb 32 közé.


Kézilabda Eb: Tudta-e?