Atlétika: Bódis és Maráz nyerte meg az Ultrabalatont

A férfiaknál Bódis Tamás, a nők mezőnyében pedig Maráz Zsuzsanna nyerte a szombati, 14. NN Ultrabalaton futóversenyt.

Csupasport: Bódis Tamás kedvence a Korinthosz

A nehéz, koronavírus-járványtól terhelt 2020-as esztendő egyik legjobban várt ultratávú versenye volt a Korinthosz Ultrarunning Race. A kihívás nyolcvan kilométeres távját a 2019-es Spartathlon-győztes Bódis Tamás nyerte meg, mégpedig új, 5:42 órás pályacsúccsal.

Csupasport: fokozatosságra és rendszerre int a Spartathlon-győztes

Az immár edzőként is tevékenykedő Spartathlon-győztes Bódis Tamás azt tanácsolja, hogy a vállalkozó kedvűek fokozatosan lendüljenek bele a Csupasport által meghirdetett Nagy hőségfutás kihívás teljesítésébe.

Atlétika: két magyar ezüstérem a 24 órás ultrafutó-vb-n

Bódis Tamás országos csúccsal a második helyen végzett a 24 órás ultrafutó-világbajnokságon, melyen a férficsapat is ezüstérmes lett.

Futás: két magyar ezüstérem a 24 órás világbajnokságon

Bódis Tamás újra nagyot alkotott, és Csécsei Zoltánnal, Halama Leventével csapatban is dobogós lett. Újabb nagyszerű magyar teljesítmény, egy hónappal a csodálatos Spartathlon után – olvasható a Csupasport beszámolójában.

Csupasport: a Spartathlon magyar bajnoka holtpont nélkül futott

A nehéz időszakokban a dobogóra és betegeskedő édesanyjára is gondolt Bódis Tamás, aki nagy fölénnyel nyerte meg a Spartathlont, de nem lakott jól, s már eszébe jut a huszonnégy órás világbajnokság, amelyen „all int” mondana.

Spartathlon: óriási magyar siker, Bódis és Maráz is bajnok

Hatalmas siker a legendás görögországi Spartathlonon: a 246 kilométeres versenyen huszonnyolc magyar futó indult, és talán mondhatjuk, a legszebb álmokat is felülmúlta a szereplés, hiszen kettős magyar siker született – az első helyen Bódis Tamás ért a célba, a másodikon pedig Csécsei Zoltán! A nőknél reggel kilenc után lett meg a győztes, méghozzá a szintén magyar Maráz Zsuzsanna!

Csupasport: két holtpontot hevert ki az Ultrabalaton győztese

Bódis Tamás 150 kilométernyi futást követően állt az élre az idei Ultrabalatonon, és a folytatásban már nem is engedte ki a kezéből a vezetést, magabiztosan nyerte meg a viadalt.

Ajánló: „Ha meleg fürdőre gondolsz, akkor vége”

Volt, akinek meglepetésszerűen hatott Bódis Tamás negyedik helye az idei Spartathlonon, pedig már letette a névjegyét a 12 órás országos bajnokságon. Hogyan csinálta? Ő maga mesélte el a csupasport.hu-nak.

Ultrafutás: magyar siker a Spartathlon női versenyében

Maráz Zsuzsanna 27:04:28 órás idővel megnyerte a Sparthatlont a nők versenyében. A magyar sportoló összetettben a 17. lett a görögországi ultrafutó viadalon – írta a csupasport.hu Facebook-oldala.