Labdarúgás: öt év börtön a volt NB I-es klubtulajdonosnak

A Fővárosi Törvényszék jogerősen 5 év szabadságvesztésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, akit többek között azzal vádoltak, hogy kölcsönügyleteiben fedezetként hamis aranytömböket használt fel – közölte a törvényszék az MTI-vel.

NB I: házi őrizetben védekezhet tovább Bíró Péter

A hatóságok múlt héten kedden állították elő Bíró Pétert, akinek előzetes letartoztatását indítványozta a Központi Nyomozó Főügyészség. A Nemzeti Sport – később a főügyészség által megerősített – információja szerint a bíróság nem fogadta el a Lombard csoporthoz tartozó Kézizálog Zrt. tulajdonosának letartoztatását, Bírót házi őrizetbe helyezték. A nem jogerős ítéletet az ügyészség megfellebbezte.

Lombard: Bíró Péter cége ellen felszámolás indult

A Magyar Nemzeti Bank visszavonta a Bíró Péter tulajdonában lévő Kézizálog Pénzügyi Szolgáltató Zrt. tevékenységi engedélyét, a jegybank pedig kezdeményezte a cég felszámolását.

Pápa: őrizetben a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa

A Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kedden egy személyt előállítottak. Úgy tudjuk, Bíró Péter, a pápai focicsapatot is magáénak tudó Lombard Zrt. tulajdonosa az előállított férfi, akinek előzetes letartóztatását indítványozzák a nyomozók.

Pápa: Bíró Pétert előállították a készenléti rendőrök?

A Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a mai napon egy személyt előállítottak. Úgy tudjuk, Bíró Péter, a pápai focicsapatot is magáénak tudó Lombard Zrt. tulajdonosa az előállított férfi.

NB I: szidalmazás, helytelen hangosbemondó - büntették a Fradit

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága a mai ülésén a Ferencvárost 200 ezer forint befizetésére kötelezte. A Pápa ügyvezető-tulajdonosa rosszabbul járt: Bíró Pétert 300 ezer forintra büntették. Összeállításunkban megtekintheti, hogy milyen határozatokat hozott az FB.

Pápa: Bíró Péter önfeljelentést tett; négymilliárdos csalás?

A Nemzeti Sport értesülése szerint Bíró Péter, a pápai focicsapatot is magáénak tudó Lombard Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen. A Lombard csoporthoz tartozó Kézizálog Zrt.-vel kapcsolatban négymilliárd forintnyi kárt okozó csalás gyanújával indult nyomozás. Utóbbiról a portfolio.hu számolt be.

Lombard: Nem engedhetem meg, hogy a padot koptassam - Kenesei

Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa tulajdonosa, Bíró Péter elengedi a Vasashoz a rutinos csatár Kenesei Krisztiánt. Kenesei megerősítette: közös megegyezéssel megszüntetik szerződését, majd aláír az angyalföldiekhez.

Bíró Péter: Kelthetik a Lombard halálhírét, a temetés elmarad

Tizenkettedik hely, mindössze nyolc szerzett gól és várhatóan újabb élet-halál harc a kiesés elkerüléséért: kőkemény tavaszra készülhet Bíró Péter, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának tulajdonosa. Igaz, ő már rutinos az ilyen szituációkban – és már nem is bosszantja, ha tuti kiesőként emlegetik csapatát.

Lombard: hat napjuk lenne edzőt találni, mégsem sietnek

Szemán György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubigazgatója elmondta, bár a szabályok szerint a klubnak hat napja lenne új vezetőedzőt találnia Mátyus János távozását követően, mégsem sürgős kérdés az új szakember megtalálása.

Bíró Péter: Sosem mondtam, hogy ennek a fiúnak szerepelnie kell

Csütörtökön lemondott vezetőedzői pozíciójáról Mátyus János, a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatának eddigi mestere, aki az indokokról beszélve a Nemzeti Sportnak elmondta, azt sejtette, hogy nem volt elég beleszólása az igazolásokba és pénzügyi nehézségek is voltak a klubnál. Bíró Péter, a klub tulajdonosa a Nemzeti Sportnak reagált: a Lombard első embere alaposan megdöbbent, amikor elolvasta Mátyus János üzenetét, mely szerint távozni akar.

Pápa: „Akadnak csúszások a fizetések terén, de ez kezelhető”

A Lombard Pápa labdarúgócsapatának tulajdonosa, Bíró Péter a Nemzeti Sport megkeresésére tagadta azokat a pletykákat, mely szerint klubja játékosai edzésmegtagadással tiltakoztak volna az elmaradt fizetések miatt, és küldöttséget delegáltak az elnökhöz. A sportvezető elismeri, hogy vannak csúszások a fizetésekben, de hangsúlyozza, ahogy eddig, ezután is mindenki megkapja a járandóságát – a helyzet kezelhető.

Pápa: Nem lelkesít a bravúros bennmaradás - Bíró Péter

A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa tulajdonosa, Bíró Péter az együttes hivatalos holnapjának adott évértékelőjében elmondta, örült volna, ha nincs szükség utolsó fordulós bravúrra az élvonalban maradáshoz, és le kell vonni a megfelelő tanulságokat, hogy az együttes visszatérjen a sikeres útra.

A Lech szép szavakat küldött Lovrencsicsért, pénzt nem

Az immár válogatott kerettagsággal büszkélkedő Lovrencsics Gergő iránt egyre nagyobb az érdeklődés, két lengyel és egy német első osztályú klub mellett Angliába is szívesen vinnék. Mondhatná erre bárki: minek ez a felhajtás, amikor Lovrencsics Gergő a lengyel Lech Poznan labdarúgója? Csakhogy a helyzet egyre bonyolultabb. Igaz, a Lombard FC tulajdonosa, Bíró Péter szerint nincs ügy, nincs bizonytalanság – a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozó klubmenedzser, Árki Gábor után ő is tudatta, a Lech még mindig nem fizetett.

A Pápa-tulaj szerint Fortuna a siófokiak kezét fogja, az övékét elengedte

Bíró Péter, az élvonalbeli Lombard Pápa labdarúgócsapatának tulajdonosa nyugodtnak tűnik, pedig az együttes vasárnap élet-halál meccset játszik Diósgyőrben. A pápaiak jelentős előnyt szórtak el, s ha a Siófok legyőzi az Újpestet, a Pápának már a döntetlen is kevés a DVTK ellen – a bennmaradáshoz.

Svájc: magyar légióssal a soraiban menetel a kiscsapat

A nyáron a Lombard Pápától távozó Bíró Péter jelenleg a svájci ötödosztályú Emmenbrücke csapatában szerepel – az együttes tegnap a negyedik bajnokiján harmadszor győzött és a 3. helyen áll a csoportjában a tabellán.

Pápa: Debrecenből igazol középhátvédet Véber György csapata

A Lombard Pápa labdarúgócsapata szerződteti a DVSC-TEVA középső védőjét, Bíró Pétert – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

Balassa-ügy: első fokon felszámolás, de fellebbez Bíró Péter

Felszámolás eljárást rendelt el a Veszprém Megyei Bíróság a Pápa NB II-es labdarúgócsapatát működtető Új Lombard Kft.-vel szemben. A végzést azért hozta meg a testület, mert a cég a jogerős bírósági ítélet ellenére továbbra is tartozik 4,7 millió forinttal Balassa Péternek. Bíró Péter klubtulajdonos elmondta: a csapatot nem számolják fel. Ez egyébként még egy szombathelyi ügy, abből az időből, amikor Bíró Péter a Haladás gazdája volt.

Sümegi László tripla és Bíró Péter dupla győzelme az Adria-kupán

A Magyar Jet-Ski Szövetség a Nemzeti Bajnokság III. futamát 2007. július 14-15-én az ADRIA WELLNESS Kft. főszponzorálásával Szolnokon, a Tiszán rendezte meg négy nemzet (magyar, szlovák, német, osztrák) versenyzőinek részvételével. Az idei szezon továbbra is kedvez a víz szerelmeseinek, 35C°-os kánikula fogadta a versenyzőket és Szolnok város lelkes nézőit a hétvégén.