Asztalitenisz: szemműtéten esett át a magyar éljátékos

Pergel Szandra nem tartott a magyar női asztalitenisz-válogatottal a csehországi edzőtáborba: a pályafutását francia klubcsapatban folytató balkezes játékos részleges retinaleválás miatt szemműtéten esett át – tudtuk meg a szövetség hivatalos honlapjának pénteki beszámolójából.

Asztalitenisz: hét hét után újra edzhetett a női válogatott

Fárasztó volt, mégis jóleső érzésekkel és a megfelelő motivációt megtalálva zárta a hét hét után megtartott első gyakorlását az egyelőre szűkített létszámú női asztalitenisz-válogatott.

Asztalitenisz: jövő hétfőn indulhat újra a munka a női válogatottnál

Amennyiben az érintettek teszteredményei negatívak lesznek, a magyar női asztalitenisz-válogatott jövő hétfőn újrakezdi az edzéseket.

Asztalitenisz: Örülnék, ha ott lehetnék Tokióban – Póta

Az olimpia elhalasztása sok sportolónak okoz bosszúságot, ám olyanok is akadnak, akik jól jöhetnek ki ebből. Közéjük tartozik a babát váró Póta Georgina, aki már lemondott a tokiói szereplésről, ám most új esélyt kapott.    

Tokió 2020: Az lepett meg, hogy ilyen hamar döntöttek – Bátorfi

Bátorfi Zoltán, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya nem lepődött meg a tokiói olimpia elhalasztásának híre hallatán, de nem várt ilyen gyors döntést.

Asztalitenisz: minden a helyére került a női válogatottban

A sportág történetében először olimpiai kvótát szerző női asztalitenisz-válogatottunk tagjai jó hangulatú sajtónyilvános edzés keretében idézték fel a Tokióba vezető út részleteit. Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány újfent megerősítette, a kvótát kiharcoló Madarász Dóra, Pergel Szandra, Fazekas Mária hármas áll asztalhoz a nyári játékokon.

Asztalitenisz: egy korszak koronája a tokiói kvóta megszerzése

Női válogatottunk a sportág történtében először lehet ott az olimpián, amihez kellett Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány bátor s nem mellesleg többek szerint rizikós döntése, no meg a tökéletesen működő Madarász, Pergel, Fazekas hármas.

Tokió 2020: „Óriási nyugodtságot ad a csapat kvalifikációja”

Bátorfi Zoltán, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya azt mondta, azon túl, hogy a csapat csütörtökön kiharcolt olimpiai kvótája mindannyiuknak nagy boldogság, óriási nyugalmat is ad a következő fél évre, mert már nem kell izgulniuk, számolgatniuk.

Asztalitenisz: Póta nem vállalja az olimpiai selejtezőt

A gyermeket váró Póta Georgina korábbi terveivel ellentétben még sem tudja vállalni az olimpiai selejtezőn való részvételt, így Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány úgy döntött, a rutinos, 44 éves Fazekas Máriát hívja be a keretbe.

Asztalitenisz Eb: női válogatottunk nyolc év után újra érmes

Női válogatottunk nyolc év után állhat fel ismét az Európa-bajnoki dobogóra, miután a péntek esti negyeddöntőben 3:2-re legyőzte Ukrajnát. A szombat kora délutáni elődöntőben a meglepetésre a németeket búcsúztató Portugália lesz az ellenfél.

Asztalitenisz Eb: női csapatunk simán megverte a belgákat

Női asztalitenisz-válogatottunk a belgák elleni papírforma-győzelemmel mutatkozott be Nantes-ban, a csapat Európa-bajnokságon. A Bátorfi Zoltán irányította együttesünk ezzel nagy lépést tett a negyeddöntő felé.

MAGYAR ASZTALITENISZ-VÁLOGATOTT – NÉVJEGYEK

Hazai és nemzetközi versenyekkel, edzőtáborokkal készült férfi- és női válogatottunk a világbajnokságra. A szövetségi kapitányok által vezényelt felkészülés végeztével jöhet a vizsga, azaz kiderül, versenyzőink 2019 áprilisában hol helyezkednek el a nemzetközi mezőnyben. A rajt előtt tovább a két kapitányt a várakozásokról is megkérdeztük.

Asztalitenisz: Bátorfi Zoltán március elején hirdet csapatot

Bátorfi Zoltán, a magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya március 8-án hirdeti ki, hogy ki milyen számban indul majd az áprilisi, hazai rendezésű világbajnokságon.

Asztalitenisz: szerdán startol az Eb, Pótáék akár éremért is küzdhetnek

Szerdán kezdődik és vasárnap zárul az asztaliteniszezők csapat Európa-bajnoksága Luxemburgban, amelyen természetesen a magyar férfi- és a női válogatott is asztalhoz áll. Bár a múlt dicső, a remények ezúttal szerényebbek, pláne, hogy a férfiak az Eb-selejtező eredményeinek ismeretében csak a másodosztályba kaptak besorolást.

Asztalitenisz: Bátorfi Zoltán lesz a kapitány a nőknél

Bátorfi Zoltán, az ifjúsági fiúk jelenlegi szövetségi kapitánya veszi át február 1-jétől Téglás Pétertől a női asztalitenisz-válogatott irányítását.