Bajnokok Ligája: „Blazic mellé Kovacevicet a védelembe!”

Bálint László, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi kiválósága, az FTC Baráti Kör elnöke úgy véli, hogy Szerhij Rebrovnak Miha Blazic mellett Adnan Kovacevicet kellene játszatnia a védelem közepén a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben – derült ki a Magyar Nemzetnek adott interjújából.

Arad a magasban: az UTA száguld a román élvonal felé

Utcahosszal vezeti a román labdarúgó-bajnokság másodosztályát az UTA: a magyar klubvezetővel és edzővel szárnyaló csapat készen áll az első ligára.

Válogatott: „Sohasem volt még ilyen gyenge a futballunk, mint most”

Jellemző véleménye a „nagy öregeknek”, hogy még nem szabad ítéletet mondani Georges Leekens munkájáról, de már megjelennek a kritikus hangok is.

Bálint László: Aki fradista volt, eszébe sem jutott, hogy klubot váltson

Pályafutásából kihozta a maximumot a Fradi legendája, aki elégedett ember, és egyáltalán nem zavarja, hogy nem kérdezik a maiak. Születésnapi interjú a 70 éves Bálint Lászlóval.

Válogatott: „Leekens kinevezésétől nem nyugodott meg a lelkem”

Van, aki nagyra tartja, más félti tőlünk, a legtöbben kíváncsian várják, mi maradt benne a „régiből” – korábbi magyar légiósok beszéltek a Nemzeti Sportnak Georges Leekensről.

Csíkszereda: „Csapatot nem lehet cserélni, új edző kellett” – Vágó Attila helyett

A román harmadosztályban feljutásra törő FK Csíkszereda négy bajnoki után menesztette a csapat nyáron érkezett edzőjét, a salgótarjáni születésű, korábban többek között a magyar női válogatottat és több NB I-es férfigárdát is irányító Vágó Attilát.

Prukner: Engem el lehet küldeni, de a csapatot nem

Váratlan, egygólos (1–2) vereséget szenvedett az Üllői úton a házigazda Ferencváros az addig nyeretlen Siófoktól az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A mérkőzés utáni értékelésében Prukner László, a zöld-fehéreket a nyártól irányító szakember azt mondta: ahogyan az Újpest elleni súlyos vereséget követően, úgy most is kiállt a szurkolók elé, és a harcot nem adja fel, bár őt el lehet küldeni...