PL: legyőzte a Man. City a Villát, de elveszítette legjobbját

A Manchester City 2–0-ra legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 1. fordulójából elhalasztott összecsapás szerdai pótlásán.

CIES: itthon a lila-fehérek forgatják a leginkább a keretüket

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb statisztikájában arról számolt be, hogy az általuk világszerte elemzett 72 országos bajnokság csapatai közül melyik hogyan forgatja, rotálja a keretét, azaz a legtöbbet játszó 11 labdarúgó az összes lehetséges játékperc hány százalékát töltötte a pályán.

PL: az Everton elleni meccsét is elhalasztották az Aston Villának

Elhalasztották a vasárnapra kiírt Aston Villa–Everton mérkőzést az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójából, mert a házigazda birminghami klubnál még mindig sokan vannak házi karanténban.

PL: a Spurs az Aston Villa helyett a Fulhammel találkozik

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) a Tottenham Hotspur szerda este a koronavírus által megtizedelt Aston Villa otthonában szerepelt volna, de a birminghamiek kérésére ezt a találkozót hétfőn elhalasztották, így a Spurs a Fulhamet látja aznap vendégül.

Anglia: Szalah dicsérete különösen jólesett – Onódi Ákos

Tizenegy védéssel vétette észre magát a tizenkilenc éves magyar kapus, Onódi Ákos, aki a Liverpool elleni remek teljesítményével Mohamed Szalah elismerését is kivívta.

Liverpool: Fogalmam sem volt, kik ellen játszunk – Klopp az Aston Villa fiataljairól

Mint ismeretes, a Liverpool labdarúgócsapata 4–1-re legyőzte a koronavírus által sújtott Aston Villát az FA-kupában – a birminghamiek csapatában pályára lépett a fiatal magyar kapus, Onódi Ákos is. A találkozó után a vörösök menedzsere, Jürgen Klopp dicsérte az ifjú titánokat.

Anglia: a szakértők a brillírozó Onódit dicsérik a Pool-meccs után

Rengeteg pozitív visszajelzést és dicséretet kapott a 19 esztendős magyar tehetség, Onódi Ákos, aki nagyszerűen teljesített az Aston Villa péntek esti, Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésén.

Többször is bravúrral védett Onódi Ákos, de négy góllal zárt a Liverpool

Az FA-kupában a Liverpool 4–1-re győzött az Aston Villa otthonában, és ezzel továbbjutott – a birminghamiek a profi keretre lecsapó koronavírus miatt az ifjúsági csapatukkal álltak ki.

FA-kupa: magyar kapus véd a Villában a Liverpool ellen!

Onódi Ákos személyében 19 éves magyar kapus védi az Aston Villa kapuját a Liverpool ellen 20.45 órakor kezdődő angol labdarúgó FA-kupa-mérkőzésen!

Anglia: lejátsszák az Aston Villa–Liverpool FA-kupa-meccset

Az Aston Villa a hivatalos honlapján jelentette be, hogy lejátsszák a péntek esti, Liverpool elleni FA-kupa-összecsapást a sorozat 3. fordulójában.

PL: a Wolves menedzserét aggasztja a fertőzések növekvő száma

Az angol futballklubokhoz kapcsolódó koronavírus-fertőzések növekvő száma miatt fejezte ki aggodalmát a Wolverhampton Wanderers menedzsere, Nuno Espírito Santo, aki a járványügyi helyzet romlásától tart.

Anglia: fiataljaival állna ki a Villa a Liverpool ellen

Az Aston Villa a fiataljaival állna ki a Liverpool ellen az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában.

Anglia: bezárták a Villa edzőközpontját, veszélyben a Liverpool-meccs

Bezárta edzőközpontját és ideiglenesen felfüggesztette az edzéseket az Aston Villa. A birminghami klub azután döntött a drasztikus lépés mellett, hogy az első keret több játékosánál és a szakmai stáb tagjainál is igazolódott a koronavírus-fertőzés. A csapat pénteken este a Liverpoollal találkozna az FA-kupa 3. fordulójában.

PL: győzelemmel kezdte az új évet a Manchester United

A Manchester United 2–1-re legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Ha újév, akkor MU-siker: az Aston Villát is legyőzte a csapat

A Manchester United 2–1-re legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának pénteki mérkőzésén.

PL: a Chelsea nem tudott nyerni odahaza az Aston Villa ellen

A Chelsea 1–1-et játszott odahaza az Aston Villával az angol Premier League 16. fordulójának második mérkőzésén.

Most sem nyert a Chelsea, jön a londoniak Tuchel-korszaka?

A Chelsea 1–1-et játszott odahaza az Aston Villával az angol Premier League 16. fordulójának második mérkőzésén.

PL: a Sotonnak csak lesről ment, a Villának tíz emberrel is

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) karácsonyi fordulójának 16 órás meccsein az Aston Villa otthon nyert, a Southampton pedig idegenben ikszelt.

PL: nem működött az Allardyce-mágia, a Villa legyőzte a WBA-t

Az Aston Villa 3–0-ra nyert a West Bromwich Albion otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

PL: gól nélküli döntetlen született az Aston Villa–Burnley-n

Az angol labdarúgó Premier League 13. fordulójában az Aston Villa hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Burnley-vel.