Futsal NB I: az FTC nyolcat vágott az Aramisnak

A férfi futsal NB I 13. fordulójából bepótolt mérkőzésen a Ferencváros 8–3-ra kiütötte az Aramist.

Futsal NB I: 12 gólos meccsen nyert a Berettyóújfalu

A futsal NB I 14. fordulójának pénteki játéknapján az MVFC Berettyóújfalu hazai pályán 7–5-re legyőzte a Kecskemétet. A Nyírgyulaj 2–1-re nyert Dunaújvárosban a Dunaferr vendégeként, míg az Aramis otthon kapott ki 6–5-re a DEAC-tól.

Futsal NB I: 16 gólt hozott az FTC–Újpest derbi

Kilenc és fél év után rendeztek újra élvonalbeli futsalderbit, pénteken összecsapott a Ferencváros-Fisher Klíma és az Újpest RFC-220Volt az NB I-ben: a két ősi rivális találkozója igencsak emlékezetesre sikerült, a 16 gólt hozó mérkőzésen 8–8-as döntetlenre végeztek egymással a felek.

Futsal NB I: három üres kapus gólt lőtt az FTC Budaörsön

Az FTC 5–3-ra győzött az Aramis vendégeként a futsal NB I felsőházának hétfői játéknapján, és feljött a tabella harmadik helyére. Az alsóházban a Veszprém 2–1-re nyert Kecskeméten.

Futsal NB I: a Haladás egy négyessel küldte haza az Aramist

A Haladás hazai pályán 4–0-ra legyőzte az Aramist a férfi futsal NB I rájátszásának 1. fordulójában, a felsőházban.

Futsal NB I: hétgólos meccsen nyert a ligaelső Berettyó

A listavezető Berettyóújfalu 4–3-ra legyőzte az Aramist a futsal NB I pénteki játéknapján. Hengerelt az FTC, amely hétszer volt eredményes a Nyírgyulaj ellen.

Futsal NB I: ráijesztett a Rubeola a címvédőre; nyert a Haladás

A férfi futsal NB I 17. fordulójában a harmadik helyen álló Nyírgyulaj otthon 5–0-ra kikapott a Dunaferrtől.

Futsal NB I: kiütéssel nyert a Berettyó; nem hibázott a Haladás

A listavezető Berettyóújfalu 5–1-re legyőzte a DEAC-ot a férfi futsal NB I pénteki játéknapján. Nem hibázott a tabellán második Haladás sem, amely a Dunaferr otthonában nyert 5–2-re.

Futsal: a Haladás és a Berettyóújfalu is gálázott

A Haladás 5–0-ra legyőzte a DEAC-ot a futsal NB I hétfői játéknapján. Gálázott a listavezető Berettyóújfalu is, amely az Aramis otthonában diadalmaskodott 9–1-re.

Futsal NB I: botlott a Haladás, simán nyert a DEAC

A férfi futsal NB I csütörtöki játéknapján a Haladás 2–2-re végzett a Rubeola otthonában, míg a DEAC könnyedén, 3–0-ra verte az Aramist.

Futsal NB I: gálázott a Hali; kilencgólos meccsen nyert az Aramis

Dróth Zoltán vezérletével hatot vágott a Haladás a Nyírgyulajnak a férfi futsal NB I hétfői játéknapján. Az Aramis kilencgólos összecsapáson diadalmaskodott (5–4) a Rubeola ellen.

Futsal NB I: gálázott a Nyírgyulaj és a Berettyó is

A Nyírgyulaj és a Berettyóújfalu is kiütéses győzelmet aratott a férfi futsal NB I hétfői játéknapján – előbbi 6–0-ra nyert az Aramis ellen, utóbbi 7–3-ra diadalmaskodott Kecskeméten.

Futsal NB I: triplázó fradista, háromgólos FTC-siker a rajton

A Ferencváros hazai környezetben 3–0-ra legyőzte a Rubeolát a futsal NB I nyitányán. A zöld-fehérek mindhárom gólját Jenei Krisztián szerezte, aki a második és a harmadik találatát egyaránt az utolsó percben, üres kapura jegyezte. A nyáron alaposan megerősödő FTC-hez hasonlóan a Dunaferr is nyert az első játéknapon.

Futsal NB I: a Dunaferr és a BME is idegenben nyert

A Dunaferr a Debrecen (2–1), a BME pedig az Aramis ellen nyert (5–4) a férfi futsal NB I középszakaszának pénteki játéknapján.

Futsal NB I: a Nyírgyulaj és a Veszprém is győzött

A Nyírgyulaj utolsó perces találattal 6–5-re legyőzte a BME-t a férfi futsal NB I középszakaszában a 7. fordulóban, a B-csoportban.

Futsal NB I: a Berettyó és a Dunaferr összesen 16 gólt hintett

A Berettyóújfalu, a Dunaferr és az Aramis is fölényes győzelmet aratott a futsal NB I középszakaszának hétfői játéknapján.

Futsal NB I: kilencgólos meccsen verte a Nyírgyulaj az Aramist

Mindkét hazai csapat győzött, a Nyírgyulaj az Aramis, a Haladás pedig a BME ellen az élvonalbeli futsalbajnokság középszakaszának B-csoportjában.

Futsal: Budaörsön folytatja az áprilisig eltiltott válogatott

Győrből Budaörsre szerződött Harnisch Ákos válogatott futsaljátékos.

Futsal NB I: a Haladás fontos rangadót veszített Veszprémben

Az Aramis hatgólos mérkőzésen győzte le a BME együttesét az élvonalbeli futsalbajnokságban, míg a forduló rangadóján a Haladás 2–1-es vereséget szenvedett a második helyen álló Veszprémtől, így távolodik a dobogós helyektől.

Futsal NB I: a Dunaferr kilenc, a Haladás nyolc gólt szerzett

A férfi futsal NB I 14. fordulójában a Dunaferr gólzáporos meccsen 9–4-re kiütötte az Aramist, míg a Haladás tízgólos találkozón, 8–2-re győzött a BME vendégeként. A Dunaferr a 2., a Haladás a 4. helyen áll a tabellán.