BL: amikor spanyol bíró vezette a finálét, hosszú esténk volt

Mint arról beszámoltunk, a Manchester City–Chelsea Bajnokok Ligája-döntőt Antonio Mateu Lahoz vezeti. Márpedig eddig, ha spanyol játékvezető dirigált a fináléban, akkor a rendes játékidőben nem tudtak dűlőre jutni a csapatok.

El Clásico: változás – mégsem Mateu Lahoz vezeti a Real–Barcát

A Spanyol Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Antonio Mateu Lahoz helyett Jesús Gil Manzano lesz a szombati Real Madrid–FC Barcelona bajnoki mérkőzés játékvezetője.

El Clásico: a Bayern München–PSG játékvezetője dirigál szombaton

Antonio Mateu Lahoz vezeti a szombati Real Madrid–FC Barcelona spanyol élvonalbeli rangadót – jelentette be a Spanyol Labdarúgó-szövetség a hivatalos oldalán.

La Liga: megvan a hétvégi Real–Barcelona játékvezetője

Antonio Mateu Lahoz vezeti a vasárnap esti el Clásicót, azaz a Real Madrid–Barcelona összecsapást a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában.

Barca: „Nem tud beszélni!” – Messi is megvédte Dembélét

A spanyol sajtó újabb részleteket derített ki Ousmane Dembélé vasárnapi kiállításának körülményeiről. Mint ismert, a Sevilla elleni mérkőzésen a francia játékos ifjú csapattársa, Ronald Araújo piros lapja után reklamált, jelezve Antonio Mateu Lahoznak, hogy „nagyon rossz bíró”.

Király-kupa: megvan a jövő heti el Clásico játékvezetője

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) kijelölte a jövő hét szerdai (április 16., 21.30) Király-kupa döntő játékvezetőjét. A valenciai Mestallában megrendezendő Barcelona–Real Madrid finálén Antonio Mateu Lahoz fújja majd a sípot.