Videó: ilyen van? Egykezes, parádés védés a Fehérvár kapusától

Meghökkentő védést mutatott be Tea Pijevic, a horvát női kézilabda-válogatott és az Alba Fehérvár kapusa a Hollandia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen. Az első félidőben Angela Malestein, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa kapott egy jó átadást a szélen, de Pijevic egy kézzel hárított, sőt, el is kapta a labdát!

Női kézi Eb: egy magyarországi légiós a végleges holland keretben

Hiába jelölték a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra készülő holland válogatott bő keretébe a visszavonult Nycke Grootot, a korábban Győrben játszó klasszis kitartott elhatározása mellett, hogy nem tér vissza, így a keretszűkítés során kikerült a névsorból.

Női kézi Eb: a visszavonult Groot is bekerült a hollandok bő keretébe

Akárcsak a magyar, a mieink csoportellenfele, a holland női kézilabda-válogatott is kihirdette a 35 fős bő keretét a 2020-as norvég és dán közös rendezésű Európa-bajnokságra. A listán ott van a válogatottságtól 2019 elején visszavonult Nycke Groot neve is.

Női kézi: négy és fél hónap után játszott meccset a Fradi

Az FTC 37–30-ra legyőzte az MTK-t a két NB I-es női kézilabdacsapat kedd kora esti felkészülési mérkőzésén.

Női kézi: a sok munka és az őszinteség az FTC új szélsőjének mottója

Gyerekkorában mindenki azt hitte Angela Malesteinről, hogy röplabdázik, annyira nem ismerték hazájában a sportágat. Az FTC női kézilabdacsapatának holland világbajnok jobbszélsője fiatalon megfogalmazta, a legjobbak egyike akar lenni.

Női kézi: vb-győztes holland szélsőt igazolt a Ferencváros – hivatalos

Újabb igazolást jelentette be az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata: a 27 éves vb-győztes holland jobbszélső, Angela Malestein a nyártól a magyar csapatot erősíti, kétéves szerződést írt alá a Népligetben. 

Nem csak ügyesek! Íme, az Eb legcsinosabb kézilabdázói – képek

A végéhez közeledik a 2018-as női kézilabda Európa-bajnokság, így összeállították a franciaországi torna tíz legcsinosabb játékosát tartalmazó listát, amelyen a magyar válogatott két tagja is helyet kapott. Szubjektív listánk közel sem teljes, ezzel természetesen lehet vitatkozni. Ön szerint ki hiányzik a felsorolásból?