Ligue 1: a francia élvonalba igazolt az MU tehetsége

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lille a hivatalos honlapján jelentette be Angel Gomes szerződtetését.

MU: hosszabbított a balhátvéd; megvan a távozó új klubja

A Manchester United labdarúgócsapata a hivatalos oldalán közölte, hogy Brandon Williams 2024-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

MU: Solskjaer megerősítette, távozik a nagy tehetség

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elárulta, hogy az idény végén elhagyja a klubot Angel Gomes.

MU: profi szerződést írt alá a 17 éves szupertehetség

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United profi szerződést kötött Angel Gomesszel.

Barcelona: készüljünk a Jerry Mina, Davinson Sánchez védőkettősre?

Itt van immár a had – no, nem Laczfi nádor hada üget elő a Toldiból, hanem a nyalka, kolcsagos legények és cifra nyergű mének helyett a topligák frissiben vett labdarúgói sorakoznak táblázatunkban. Szokásunk szerint a La Liga eseményeivel zárjuk heti transzfertúránkat.

MU: újabb csodatini? Parádés gólt szerzett a tehetség – videó

Angel Gomes, a Manchester United akadémiájának 15 esztendős tehetsége fantasztikus gólt szerzett az angol U16-os válogatott Brazília elleni mérkőzésén.

Videó: nem gyorsított felvétel, ő Nani 14 éves unokatestvére!

Lehetne őt az új Messinek, az új Ronaldónak vagy akár az új Rooneynak nevezni, ám ő egyszerűen csak a 14 esztendős portugál Angel Gomes, a Manchester United tehetsége, nem mellesleg a klub korábbi játékosának, Naninak az unokaöccse.