F1: A szaúdi pálya a Mercedesnek fog jobban feküdni – Red Bull

A két bajnokesélyes csapat úgy készül, hogy a soron következő szaúd-arábiai pálya a Mercedesnek fog jobban kedvezni. Az „ezüstnyilak" vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin ugyanakkor figyelmeztetett, nem minden a papírforma.

F1: Hamilton jobb formában, mint valaha az év utolsó két versenye előtt

A Formula–1-es Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton úgy érzi, nem is lehetnének jobb formában az idény utolsó két versenye előtt, míg az „ezüstnyilak" vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin azt emelte ki, milyen pluszmagabiztosságot ad a számukra csapatként, hogy a címvédő vezeti az autót.

F1: „Nem voltunk elég bátrak” – a Mercedes tudja, nyerhetett volna

A Formula–1-es Red Bull nagyrészt a merész stratégiájának köszönhetően nyert, míg a Mercedes pont a bátortalansága miatt maradt alul a neki papíron jobban kedvező pályán a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjon. De vajon mennyire lesz kulcsfontosságú az austini siker a bajnokság szempontjából?

F1: a Mercedes kész volt feláldozni a győzelmet Verstappen miatt

A Formula–1-es Mercedes vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin elmagyarázta, hogy miért döntöttek Lewis Hamilton kerékcseréje mellett az Orosz Nagydíj hajrájában, és hogy miként győzték meg az eleinte még ellenkező címvédőt.

F1: izgalmas fejlesztésekkel készül a Mercedes a Brit Nagydíjra

A Formula–1-es Mercedes vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin izgalmas újításokat ígér a soron következő Brit Nagydíjra.

F1: „Nem fogjuk feladni ilyen korán” – Wolff a pozitívumokra összpontosít

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff tőle szokatlan módon igyekszik a pozitívumokra összepontosítani a múlt hétvégi Osztrák Nagydíjon elszenvedett újabb vereség után.

F1: a Mercedes a Ferrari segítségével sem tudta levenni Bottas kerekét

A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff megosztotta, hogy a Ferrari is megpróbált segíteni nekik levenni Valtteri Bottas kerekét, ám nem jártak sikerrel, így a gyárban kénytelenek eltávolítani az elemet.

F1: Pérez nagyon lassan fejlődik – Marko

A Formula–1-es Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner úgy érzi, a Mercedes jobb náluk versenytávon, ugyanakkor tudja, hogy ez nem minden nagydíjon fog olyan erőteljesen kidomborodni, mint a múlt hétvégi Spanyol GP-n, és rámutatott, hogy Sergio Pérez segítségével még így is ki tudták volna védeni a rivális támadásait.

F1: A Red Bull nyeri a bajnokságot, ha nem fejlődünk – Mercedes

A Formula–1-es Mercedes vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin szerint az elmúlt évekkel ellentétben szenvednek az abroncsok felmelegítésével, ami Valtteri Bottast hátráltatja leginkább. Az „ezüstnyilak” gyengesége ugyanakkor pont az egyik erősségük is, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner ugyanis úgy érzi, a rivális egyértelműen jobb eredményeket tud felmutatni a gumikopás területén.

F1: Rosbergnek ezer kör kellett ahhoz, amihez Hamiltonnak kettő – Mercedes

A Formula–1-es Mercedes vezető stratégája, James Vowles a mai napig nem érti, hogy Nico Rosberg miért vonult vissza azt követően, hogy megnyerte 2016-ban a világbajnokságot. A szakember emellett arra is kitért, miben különbözött egymástól a német és akkori csapattársa, Lewis Hamilton.

F1: Schumachernek is köszönhetjük, hogy sikeresek vagyunk – Mercedes

A Formula–1-es Mercedes kulcsfigurái a mai napig bánják, hogy Michael Schumachernek nem tudták eredményekkel viszonozni mindazt, amit a csapatért tett.

F1: valóban a Mercedes ellen vezették be a 2021-es szabályokat?

A Formula–1-es Mercedes vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin elmondása szerint nem volt opció, hogy a szabályok miatt változtassanak az autókoncepción, hiszen akkor előre leírták volna az idei esélyeiket. Az Aston Martin csapatfőnöke, Otmar Szafnauer eközben úgy véli, lehetetlen helyzetbe kerültek, s rámutatott, hogy normális esetben a 2021-es szabályváltoztatások át sem mentek volna a szavazáson.

F1: a Mercedesnél félnek, hogy nem lesznek elég gyorsak Imolában és Portimaóban

A Formula–1-es Mercedes vezető versenymérnökének, Andrew Shovlinnak vannak kétségei afelől, hogy csapata fel tudja-e venni a harcot a Red Bull-lal a soron következő két nagydíjon.

F1: Gyorsabb autóra van szükségünk – Mercedes

A Formula–1-es Mercedes vezető versenymérnöke, Andrew Shovlin úgy érzi, csapata az idei évben már nem támaszkodhat semmilyen korábbi erősségére a Red Bull-lal szembeni küzdelem során.


Kézilabda Eb: Tudta-e?