Rali: Mikkelsen az Európa-, Hadik a magyar bajnok

Nagyon nehéz, jó néhány elképesztő fordulatot hozó viadalon dőlt el az Európa- és a magyar bajnoki cím sorsa – mindkét mezőnyben a rutin és a taktikus versenyzés hozta meg az eredményét a Rally Hungaryn.

Rali: drámai végjáték – Herczig lecsúszott a dobógóról

A világbajnoki futamgyőztes Andreas Mikkelsen nyerte meg a kihívásokkal teli Rally Hungaryt, amelyen Herczig Norbert az utolsó előtti szakaszon veszítette el a dobogós helyet.

Rali: Herczig 4., de harcba száll a dobogóért Nyíregyházán

A világbajnoki futamgyőztes Andreas Mikkelsen vezet a Rally Hungaryn, legjobb magyarként Herczig Norbert jelenleg a negyedik, Hadik András pedig megnyerte a szombaton véget érő ob-futamot.

Rally Hungary: bivalyerős mezőny várható!

Az idén immár második alkalommal vendégeskedik hazánkban a rali Európa-bajnokság mezőnye, s miután a Nemzetközi Automobil-szövetség jóváhagyta a nevezési listát, azt is elárulhatjuk: elképesztően erős mezőny gyűlik össze november 6–8-án a Rally Hungaryn. A tavalyi 37 után az idén 56 páros nevezett az Európa-bajnokság magyar futamára.

Rali: vb-futamgyőztes a Rally Hungaryn – Mikkelsen is rajtol

Három világbajnoki futamgyőzelem és 25 világbajnoki dobogó áll a neve mellett – Andreas Mikkelsennek a vérében van a rali, s ezt megmutatja majd a Rally Hungaryn is. A 31 éves pilóta ráadásul magyar csapattal, a Topp Cars Rally Teammel tér vissza a rali Európa-bajnokságra, amelyen 2013-ban az első lépéseit megtette a nemzetközi porondon.

Ausztrál-rali: Mikkelsen nyerte meg a szezonzárót

A világbajnoki címét már korábban bebiztosító francia Sebastien Ogier a második lett vasárnap a szezonzáró Ausztrál-ralin, a világbajnokság 13. futamán, amelyet a norvég Andreas Mikkelsen nyert meg.

Katalán rali: Ogier kiesett, Mikkelsen nyert

A norvég Andreas Mikkelsen nyerte a rali-világbajnokság 12., spanyolországi versenyét.


Kézilabda Eb: Tudta-e?