Milan: üzleteltek a Parmával, és üzletelhetnek a Barcával is

A Milan egyszeres olasz válogatott labdarúgója, Andrea Conti az idény végéig a szintén a Serie A-ban szereplő Parmához került kölcsönbe – jelentette be a két klub a hivatalos honlapján.

Milan: balhé a tartalékoknál – Maldinit és egy játékost eltiltottak

Az Olasz Labdarúgó-szövetség november 15-éig eltiltotta Paolo Maldinit, a Milan stratégiai és fejlesztési igazgatóját, valamint három mérkőzésről elmeszelte Andrea Contit, a gárda olasz válogatott játékosát.

Serie A top 11: a legdrágább érkezők, csodálkozzon velünk!

Hol vannak már a fesztiválok és a nyaralások? A héten elkezdődik az iskola – és véget ér az idén nyári átigazolási idény. Szokásunk szerint az angolokkal kezdtük az utolsó kört is, és az olaszokkal folytatjuk.

Kalapozás után alapozás, készül az új Grande Milan

Tart a fesztiválok dandárja, végre felértékelődik a tanári pálya, kezdődik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, legszívesebben elutaznánk last minutébe, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, és mint a bolond, dolgozunk, hogy majd kicsit pihenhessünk – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idényhez. Szokásunk szerint az angolokkal kezdtünk, és most is a taljánok a másodikak a sorban.

Milan: újabb érkező, a nyáron már 129 milliót költöttek

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan a hivatalos honlapján jelentette be az Atalantától érkező Andrea Conti szerződtetését. A 23 esztendős futballista öt évre írt alá a milánói klubhoz.

Milan: U21-es Eb-t megjárt szélső érkezett orvosira

Az olasz AC Milan tájékoztatása szerint Andrea Conti, az Atalanta 23 esztendős labdarúgója úton van a piros-feketék milánói főhadiszállására.


Kézilabda Eb: Tudta-e?