-->
FTC: „Győznünk kell!” – Esiti képlete egyszerű

Jól ismeri a Slovan Bratislavát Anderson Esiti, hiszen a PAOK futballistájaként négyszer is játszott ellenük. A középpályás a 2–1-es budapesti vereség után felkészült az újabb harcra, és tudja, a Ferencváros hátrányból is képes a továbbjutásra.

Átmegy-e Ádám Martin a Sziklán? A Fradi védekezésén múlhat a döntő

A szerdai Ferencváros–Paks Magyar Kupa-döntő előtt ezúttal az InStat Sport statisztikái segítségével vizsgáljuk meg, mire számíthatunk a mérkőzésen, mi döntheti el a kupa sorsát.

Eltűnt a kétgólos előny, ikszelt a Puskás Akadémia és a Ferencváros

A Puskás Akadémia és a Ferencváros 2–2-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó NB I 26. fordulójában. Ezzel továbbra is hét pont a különbség a magyar élvonal első és második helyezettje között.

FTC: Monster, Rock, and Tank – this is Anderson Esiti

Anderson Esiti, Ferencváros' midfielder is a real fighter. As a child, he kicked the ball on the streets in his hometown until sunset and was much more muscular than his peers.

FTC: Szörny, Szikla és Tank − ő Anderson Esiti

Igazi harcos Anderson Esiti, a Ferencváros középpályása, aki gyerekkorában estig rúgta a labdát szülővárosának utcáin, és sokkal izmosabb volt kortársainál.

FTC: Sziklának, Szörnynek és Tanknak is becézik az új igazolást

Félelmetes fizikuma miatt Szörnynek, Sziklának és Tanknak is becézik a Ferencváros labdarúgócsapatának téli érkezőjét, Anderson Esitit. A nigériai középpályás elárulta a FradiMédiának, genetikájának köszönheti figyelemre méltó testalkatát.

FTC: két téli szerzemény is Csercseszov kapcsolatainak köszönhetően került a klubhoz

Két téli szerzemény is nagyrészt Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző közbenjárásának köszönhetően került a Ferencváros labdarúgócsapatához – derült ki az orosz szakember minapi nyilatkozatából, amelyet a Szport-Ekszpressznek adott.

A közönségkedvenc, a ragadozó és a szikla – a Fradi új szerzeményei

Mint ismeretes, a Ferencváros labdarúgócsapata a hazai átigazolási időszak utolsó napjaiban négy új, a szurkolók nagy része számára vélhetően ismeretlen játékost szerződtetett. Megnéztük az InStat Sport mutatóit – mit lehet tudni a számok nyelvén az Anderson Esiti, Carlos Auzqui, Marquinhos és Pászka Lóránd alkotta négyesről.

FTC: újabb igazolás – válogatott középpályás érkezett

A Nemzeti Sport hétfőn reggel közölte, hogy a hazai átigazolási időszak éjszakai zárásáig még három új szerzeményt jelent be a Ferencváros labdarúgócsapata. Pászka Lóránd és Marquinhos után a háromszoros nigériai válogatott Anderson Esiti is aláírt az FTC-hez, az ő szerződtetését kedd reggel jelentette be a klub. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?