Sznúker: Mark Williams megnyerte a 24. pontszerző tornáját

Mark Williams győzelmével ért véget a Leicesterben megrendezett British Open sznúkertorna. A 17 év után először megrendezett viadal döntőjében a walesi játékos 6:4-re győzte le az angol Gary Wilsont.

Sznúker-vb: az utolsó két kínai játékos előnyből kapott ki

A nyolcaddöntőben hétfőn az utolsó két kínai versenyző is elbúcsúzott a sheffieldi sznúker-világbajnokságtól. Ting Csün-huj (Ding Junhui) Judd Trumptól, Csou Jue-lung (Zhou Yuelong) pedig Ali Cartertől szenvedett 13:9-es vereséget.

Sznúker-vb: balhés meccsen kapott ki O’Sullivan Cartertől

A második fordulóban véget ért a sheffieldi sznúker-világbajnokság az ötszörös világbajnok Ronnie O’Sullivan számára. Az angol honfitársától, Ali Cartertől kapott ki, s nem viselte jól a vereséget.

Sznúker: Robertson és Carter a Nemzeti Sportcsarnokban

Eldőlt, hogy március 18-án a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok nagytermében tart bemutató mérkőzést Neil Robertson és Allister Carter. Az ausztrál és a brit sznúkerjátékos délután és este is összecsap egymással Budapesten. 

Sznúker-vb: ismét hatott a Crucible átka, kiesett a címvédő

Drámai csatában, már a nyitó napon kiesett a címvédő Stuart Bingham a sheffieldi sznúker-világbajnokságról, miután 10–9-re kikapott Allister Cartertől.

Sznúker-vb: Robertson simán, Hawkins szenvedve nyert

A 2010-es győztes Neil Robertson könnyedén, 10–2-re nyert Jamie Jones ellen a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. Az ötödik helyen kiemelt Barry Hawkins már jobban megszenvedett, csak döntő szettben győzött Matthew Selttel szemben.

Sznúker: javult a tüdőrákban szenvedő vb-döntős állapota

Túl van a 21 napos kemoterápiás kezelésen és egyre jobban van Allister Carter, a 2012-es világbajnokság döntőse.

Sznúker: a vb-döntős Carternél hererákot diagnosztizáltak

Hererákot diagnosztizáltak Ali Carter profi sznúkerjátékosnál – adta hírül a worldsnooker.com. A kétszeres világbajnoki döntős (2008 és 2012) angolt kedden műtik meg.

Sznúker-vb: O'Sullivan legyőzte Cartert, a címvédő a nyolc között

A negyeddöntőbe jutott Ronnie O'Sullivan a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, miután a nyolcaddöntőben 13:8-ra legyőzte Allister Cartert. A címvédő angol a négy közé jutásért honfitársával, Stuart Binghammel játszik.

Sznúker-vb: O'Sullivan vezet a tavalyi vb-döntő „visszavágóján”

Egyedi napot zártak vasárnap a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, hiszen egyetlen párharc sem dőlt el. A tavalyi világbajnoki döntő visszavágóján a címvédő angol Ronnie O'Sullivan 9:7-re vezet honfitársa, Allister Carter ellen, míg a kínai Ting Csün-huj nagy tempót diktálva fordított a szintén angol Mark Kinggel szemben.

Sznúker-vb: kiesett a világelső Selby, Trump is a nyolc között

Nagy meglepetésre már a nyolcaddöntők során kiesett a sheffieldi sznúker-világbajnokság egyik favoritja, a világelső Mark Selby. Az angol 13:10-re kapott ki honfitársától, Barry Hawkinstól. A mérkőzés harmadik szakaszára Selby még 9:7-es előnnyel fordult...


Kézilabda Eb: Tudta-e?