Képek: ikerlányok, barátnők – akik meghódították az Instagramot 2022-ben

A teljesség igénye nélkül megmutatjuk azokat a női sportolókat és a sport világához köthető hölgyeket, akik hatalmas népszerűségre tettek szert a közösségi oldalakon 2022-ben.

Videó: Neymarral is találkozott – emlékezetes nyara volt az egyik legszexibb atlétának

Mint az mi is megírtuk, az ausztrál Busted Coverage 2017-ben, 18 évesen megválasztotta a világ legszexibb sportolójának Alica Schmidttet. A 23 éves német válogatott atléta népszerűsége azóta egyre csak nő a közösségi oldalakon, most már 3.2 millióan követik az Instagramon. A legújabb videós posztjában egy rövid összefoglalót láthatunk a mögöttünk hagyott nyár számára legemlékezetesebb pillanatairól. „Soha nem felejtem el ezt a nyarat” – írta a videójához.

Videó: a vb egyik legszexibb atlétája súlyzós edzéssel hangolt a vasárnapi futására

Alica Schmidtre már többször felhívtuk a figyelmet azt követően, hogy az ausztrál Busted Coverage 2017-ben, 18 évesen megválasztotta a világ legszexibb sportolójának. Az Instagramon ekkor még „csak” 30 ezer követője volt, ma már azonban 3.1 millió lájkolóval büszkélkedhet. A 23 éves német atlétát vasárnap ismét láthatjuk a 18. szabadtéri atlétikai világbajnokságon, a női 4x100 méter váltó előfutamában fog futni. Legfrissebb posztjában – melyen erősítés közben, 90 kilót emelve figyelhetjük – azt írja, készen áll a megméretésre.

Metzker Viktória és a horvát szurkolólányok – a nyári Eb legforróbb képei

A nyári Európa-bajnokság alatt elözönlötték a közösségi oldalakat a szexi szurkolólányok fotói. Az év végi összeállításunkban felelevenítjük Metzker Viktória és a horvátok kiposztolt tüzes képeit, de ismét megmutatjuk az északmacedónok sikeréért szorító karatés hölgyet, a futballrajongó lengyel szépséget, valamint a tokiói olimpián is elinduló, a világ egyik legszexibbnek tartott sportolónőjét.

A világ legszexibbnek tartott sportolónője is rajthoz áll az olimpián!

Alica Schmidt neve a sportkedvelők számára ismerős lehet, hiszen a német futót 2017-ben megválasztották a világ legszexibb sportolójának, tavaly októberben pedig azzal került a címlapokra, hogy elindította YouTube-csatornáját, amelyen a német válogatott ikonikus védőjével, Mats Hummelsszel futott versenyt. Schmidtet alapvetően váltófutóként jegyzik a legmagasabban, ugyanis 2017-ben az U20-as, 2019-ben pedig az U23-as 4x400-as német váltóval is dobogóra állhatott a korosztályos Eb-ken – most ugyanebben a versenyszámban áll rajthoz Tokióban. A 22 éves sportolónő népszerűsége továbbra is töretlen, mi több, az Instagramon a követői száma már meghaladja az 1.8 milliót!

Insta-modellek, J. Lo, Shakira, CR és Jovics bombázó párja – a 2020-as szelepcsajok

Ismét eljött az év utolsó napja, azt pedig már megszokhatták olvasóink, hogy ilyenkor könnyedebb tartalmakra is kitekintünk, és természetesen idén sem maradhatott el az év szépe válogatás, lássuk, ebben az esztendőben mely hölgyek (vagy történeteik) nyerték el leginkább olvasóink tetszését: íme, a 2020-as szelepcsajok!

Hummelsszel futott versenyt a legszexibb női sportoló – VIDEÓ

Alica Schmidt neve ismerősen csenghet a sportkedvelőknek, a német futót  ugyanis megválasztották néhány éve a világ legszexibb sportolójának!

Képek: őt választották a világ legszexibb sportolójának

Az ausztrál Busted Coverage Alica Schmidtet nevezte meg a világ legszexibb sportolójának. A 18 éves futónő a németek nagy reménysége lehet a tokiói olimpián – 200-on, 400-on és 800-on is versenyez. Az Instagramon több mint 30 ezer követője van.


Kézilabda Eb: Tudta-e?