Sznúker: Trump óriási döntőben verte Williamst a Mastersen

Judd Trump győzelmével ért véget a sznúker Masters torna a londoni Alexandra Palace-ban. Az angol játékos a döntőben 10–8-ra verte a walesi Mark Williamst.

Sznúker: Trump–Williams döntőt rendeznek a Mastersen

A sznúker Masters elődöntőjében Mark Williams és Judd Trump is nagyon sima mérkőzésen győzött, így két világbajnok vívhatja a döntőt vasárnap este.

Legyőzte Van Gerwent, Michael Smith a dartsvilágbajnok!

A londoni dartsvilágbajnokság döntőjében a negyedik helyen kiemelt Michael Smith 7:4-re legyőzte Michael van Gerwent, és ezzel életében először elhódította a Sid Waddell-trófeát.

Darts-vb: Price fülhallgatóval védekezett, de így is kikapott Clemenstől

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjének esti mérkőzésén Gabriel Clemens meglepetésre 3:1-es vezetésre tett szert a jóval esélyesebb Gerwyn Price ellen. Mivel a korábbi világbajnok nem tudta elviselni a közönség ellenszenvét, felvett egy fülhallgatót. Más kérdés, hogy ez sem használt, mert Clemens nagy meglepetésre 5:1-re megnyerte a mérkőzést.

Darts-vb: Smith Buntingot legyőzve jutott az elődöntőbe

A londoni dartsvilágbajnokság negyeddöntőjében Dimitri Van den Bergh 5:3-ra legyőzte Jonny Claytont, míg Michael Smith Stephen Buntingot ejtette ki ugyanilyen arányban.

Darts-vb: Van Gerwent nem lehetett megállítani, Dobey is a nyolc között

Michael van Gerwen ellenállhatatlan játékkal, Dirk van Duijvenbodéval szemben 4:1-re nyerve bejutott a legjobb nyolc közé a londoni dartsvilágbajnokságon. Chris Dobey és Stephen Bunting is kiejtette a papíron esélyesebb ellenfelé.t

Darts-vb: Michael Smith pazar átlaggal győzte le Cullent

A londoni dartsvilágbajnokság nyolcaddöntőjének pénteki játéknapján, a délutáni meccseken lényegében sima győzelmek születtek. Dimitri Van den Bergh, Gabriel Clemens és Michael Smith jutott be a legjobb nyolc közé.

Darts-vb: Van Gerwen szenzációs meccsen győzte le Suljovicot

A londoni dartsvilágbajnokság 3. fordulójában a torna eddigi legjobb mérkőzésén Michael van Gerwen 4:2-re legyőzte Mensur Suljovicot. Az este utolsó mérkőzésén Michael Smith 3:1-ről fordítva nyert Martin Schindler ellen.

Darts-vb: Ha rosszra fordulnak a dolgok, visszamegyek vakolni – Clayton

Jonny Clayton a várakozásnak megfelelően bejutott a harmadik fordulóba a dartsvilágbajnokságon, amely december 27-én folytatódik. A walesi klasszis a DAZN-nak értékelte eddigi teljesítményét.

Darts-vb: Clayton nagyot ment, Noppert is a harmadik körbe jutott

Az esti szakasszal véget ért a második kör a dartsvilágbajnokságon. A hetedik helyen kiemelt Jonny Clayton nem kegyelmezett, nagy fölénnyel, sima 3:0-val jutott túl Danny van Trijpen. Martin Schindler és Danny Noppert is igazolta a papírformát.

Darts-vb: Néha komolyan vissza kellett fognom magam – Van der Voort

Bár Vicent van der Voort sima 3–0-val továbbjutott a harmadik körbe a londoni dartsvilágbajnokságon, kissé frusztráltan hagyta el a színpadot, mert ellenfele, Cameron Menzies túl sokat „járatta a száját”.

Darts-vb: Anderson oktatott, Wade meglepetésre kiesett

A londoni dartsvilágbajnokság csütörtöki játéknapján Gary Anderson remek játékkal 3:1-re legyőzte Madars Razmát, míg a nyolcadikként kiemelt James Wade meglepetésre kikapott a walesi Jim Williamstől. Luke Humphries nagy nehézségek árán jutott túl Florian Hempelen.

Darts-vb: Van Duijvenbode drámai meccsen nyert Sedlácek ellen

A londoni dartsvilágbajnokság csütörtöki versenynapján a vb eddigi legizgalmasabb meccsén Dirk van Duijvenbode 3:2-re legyőzte Karel Sedláceket, a döntő szettben 4–2-es legkülönbséggel felülmúlva riválisát.

Darts-vb: Van Gerwen hengerelt, egy leget engedett ellenfelének

Michael van Gerwen nagyon simán, 3:0-ra legyőzte Lewis Williamst a londoni dartsvilágbajnokság szerdai napján. Mervyn King nehéz meccsen jutott tovább, Gabriel Clemens az ír William O'Connort verte, míg Stephen Bunting Leonard Gatest búcsúztatta.

Darts-vb: vége az 1. fordulónak, simázott a szupertehetség

Darius Labanauskas és Martijn Kleermaker továbbjutásával véget ért a londoni Alexandra Palace-ban zaló dartsvilágbajnokság első fordulója. A szerda délutáni program másik két mérkőzésén Josh Rock és Dave Chisnall győzött.

Darts-vb: volt, aki 103-as átlaggal esett ki, más meg 77-essel jutott tovább

Az első forduló véget ért, a verseny ezen szakaszában 32 mérkőzést rendeztek az Alexandra Palace-ban zajló 2023-as dartsvilágbajnokságon, amelyen mindössze két olyan kieső van, aki hiába dobott 90-es átlag felett, búcsúzni kényszerült a tornától. Utánajártunk annak, hogy ki jutott az eddigi legalacsonyabb átlaggal tovább, és azt is megvizsgáltuk, eddig hányan veszítették el a Pro Tour-kártyájukat.

Darts-vb: Fallon Sherrock volt a jobb játékos – Ricky Evans

A 2020-as visszavonulása után a dartsvilágbajnokságra most visszatérő Raymond van Barneveld úgy érzi, jól játszik, és alig várja, hogy ezt a világelső Gerwyn Price ellen is megmutassa, míg a kedden remekül teljesítő, mégis kieső Fallon Sherrock tanult a történtekből, és biztos abban, hogy jövőre erősebben tér vissza.

Darts-vb: Van Barneveld továbbment, Sherrock búcsúzott

A londoni dartsvilágbajnokság keddi játéknapján Raymond van Barneveld 3:1-re legyőzte Ryan Meikle-t, míg Ricky Evans Fallon Sherrockot búcsúztatta ugyanilyen arányban.

Darts-vb: „Ha Fallon győz, akkor nekem kell főzni”

A dartsvilágbajnokság keddi játéknapján Fallon Sherrock is tábla elé lép. A 28 éves angol hölgy, aki a 2020-as vb-n két győztes meccsel történelmet írt, kedd este Ricky Evans ellen játszik az első fordulóban.

Darts-vb: Whitlock bekezdett, de Sousa jutott tovább

A londoni dartsvilágbajnokság ötödik játéknapjának rangadóján José de Sousa kétszettes hátrányba került, ám 3:2-re legyőzte Simon Whitlockot.


Kézilabda Eb: Tudta-e?