Ők is letették a lantot… Mexes, Pepe, Helton, Lambert és Michu is visszavonult

Lassan tízéves már ez a sorozat, de érzésünk szerint egyszerre ennyi klasszis, remek és ismert labdarúgó még soha nem vonult vissza egyetlen esztendőben – különösen a harmincasok-negyvenesek olvashatják ambivalens érzésekkel a háromrészes cikket – ennek most a befejező részét –, hiszen ha máskor nem is, most nyilvánvalóvá válik, hogy a korral senki sem képes dacolni, a tegnap lángsugarú tinizsenijei a ma korai nyugdíjasai...

Bundesliga: a sereghajtónál kötött ki a volt Juve-kapus

 A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Augsburg szerződtette Alexander Manningert. A nyáron a Juventustól távozó kapus az idény végéig szóló szerződést kötött a Bundesligában jelenleg sereghajtó együttessel.

Juventus: az Oroszországból csábított Bonuccit Alexszel pótolhatják Torinóban

Erőteljesen csábítja a Zenit a Juventus olasz középső védőjét, Leonardo Bonuccit, de egyelőre távol áll egymástól az ajánlat és az igény. A Juventus vezetői viszont előre gondolkodnak, hiszen a hírek szerint elkezdték a tárgyalásokat a Chelsea-vel Alex leigazolásáról.

Juventus: az idény végén távozni akar a csapat osztrák kapusa

Az idény végén távozni akar a Juventus labdarúgócsapatától Alexander Manninger.

Juventus: Manninger jobb kapus, mint Gianluigi Buffon

Az osztrák Alexander Manninger folyamatos jó teljesítményt nyújt a Juventus kapujában, és ez az olasz sajtó figyelmét sem kerülte el.