Formula E: győzelemre váltotta a pole pozícióját az újonc Valenciában

Formula E-s pályafutása első győzelmét aratta Jake Dennis a valenciai második futamon. A BMW brit versenyzője mellé André Lotterer (Porsche) és Alex Lynn (Mahindra) állhatott fel a dobogóra.

Formula E: BMW-rajtelsőség a második időmérőn Valenciában

Jake Dennis szerezte meg a pole pozíciót a Formula E valenciai versenyhétvégéjének második időmérőjén. A BMW brit versenyzője mögött André Lotterer (Porsche) végzett, aki azonban a szombaton kapott három rajthelyes büntetése miatt csak az ötödik pozícióból vághat neki a viadalnak. Az első rajtsorba így Alex Lynn (Mahindra) lépett elő, a második sorból a NIO párosa vághat neki az idény hatodik futamának.

Formula E: üzent a Rijádban nagyot bukó versenyző

Sérülések nélkül megúszta Alex Lynn a Formula E rijádi idénynyitójának második futamán elszenvedett hatalmas balesetét. A Mahindra brit versenyző a közösségi médiában beszélt az ütközésről és az állapotáról néhány nappal a verseny után.

GP3: az időmérőn szállt el a rákból gyógyult pilóta bajnoki esélye

A brit Alex Lynn már az abu-dzabi kvalifikáción bebiztosította a Formula­–1 betétsorozatának számító GP3-as sorozat bajnoki címét, miután a pontverseny 2. helyén álló Dean Stoneman nem tudta megszerezni a pole-­hoz járó négy pontot, amivel életben tarthatta volna esélyeit.