Férfi kézi BL: Talant Dujsebajev könnyfakasztó beszédet mondott az öltözőben – videó

Mint ismert, a Kielce hétméterespárbajban veszítette el a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Barcelona ellen. A találkozót követően a lengyel csapat vezetőedzője, Talant Dujsebajev nem mindennapi beszédet mondott az öltözőben a vereség miatt letört játékosoknak, akik könnyek között hallgatták a szakembert – derült ki a klub által közzétett videóból.

Férfi kézi BL: Alex Dujshebaev szerint a mentális erejük döntött

Alex Dujshebaev szerint az volt a kulcs a Telekom Veszprém legyőzéséhez, hogy amikor ellenfelük sebezhetővé vált, a Kielce mentális erejét kihasználva élni tudott a kínálkozó lehetőségekkel. Hogy készen állnak-e a final four döntőjére? A lengyelek csapatkapitánya erre is választ adott az NSO Tv-nek. 

Férfi kézi BL: zavarba hoztuk Talant Dujsebajevet, amikor fiáról kérdeztük

„Jól kezeljük a helyzetet” – válaszolta Alex Dujshebaev arra a felvetésünkre, külön tudják-e választani édesapjával, hogy ő az edzője a Kielcénél. Talant Dujsebajev egyenesen zavarba jött, mikor arra kértük, jellemezze idősebb fiát játékosként. A kölni final four előtt nem állítottuk egyikőjüket sem könnyű feladat elé.      

Férfi kézilabda: két dán is jelölt az IHF-nél az év játékosa címre

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) kihirdette a 2021-es év legjobb férfi játékosa címre pályázók ötös listáját.

Férfi kézi: Dujsebajev 2028-ig hosszabbított a Kielcével

Talant Dujsebajev vezetőedző mellett négy játékosával is szerződést hosszabbított a Kielce férfi kézilabdacsapata – számolt be a hírről a klub honlapja.

Férfi kézi BL: Karacic az MVP; itt az első spanyol gólkirály

Igor Karacicet (Vardar) választották meg a Vardar Szkopje sikerével véget érő férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő legértékesebb játékosának (MVP), míg a sorozat gólkirálya Alex Dujshebaev (Kielce) lett.

Férfi kézi Eb: először közös csapatban – egy asztalnál a Dujshebaev testvérekkel

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság különleges a korábbi magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev és családja életében, ugyanis mindkét fia tagja a spanyol keretnek. Második csoportmeccsünk (kezdés: 18.15, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) előtt leültünk Alexszel és Daniellel, akikkel édesapjuk hatásáról, valamint közös válogatottbeli élményeikről is beszélgettünk.

Férfi kézi: két veszprémi a 12 legjelentősebb átigazolás között

Az Európai Kézilabda-szövetség honlapja készített egy top 12-es listát azokról a játékosokról, akik idén nyáron a Bajnokok Ligája A-, illetve B-csoportjában szereplő csapatokhoz igazoltak. Ketten közülük a Veszprémhez szerződtek. Íme, az EHF szubjektív rangsora.

Férfi kézi: édesapja klubjához igazol Dujsebajev fia

A következő idénytől a lengyel Kielce férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a spanyol Daniel Dujshebaev.

Férfi kézi: jövőre bővül a Dujsebajev család Kielcében

Kedd este óriási tömeg fogadta a Bajnokok Ligája-győztes férfi kézilabdacsapatot Kielcében. Bertus Servaas klubelnök már a keret változásairól is beszélt: kiderült, hogy 2017-ben az edző, Talant Dujsebajev fia, Alex is csatlakozik a lengyel együtteshez.

Videó: Dujshebaev fia egy bombával jelezte, ő is sztár lesz

Ahogy arról már beszámoltunk, a címvédő Hamburg hazai pályán 30–29-re kikapott a macedón Vardar Szkopjétől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kiesett. A vendégek utolsó góljánál nem ismert kegyelmet Alex Dujshebaev, borzasztóan nagy gólt lőtt. Nem is kérdés mostantól: a mindössze 22 éves Alex is feliratkozott a legnagyobbak közé és már biztosan apja, Talant Dujshebaev nyomdokain halad.

Férfi kézi: kihagyja az Eb-t a legutóbbi spanyol gólkirály

Lemarad a január 12-én kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságról, s így többek között a Magyarország elleni csoportmérkőzésről is Alex Dujshebaev, a spanyol válogatott 21 esztendős jobbátlövője.

Férfi kézi: Alex Dujshebaev Szkopjéban folytatja

Helyi lapértesülés szerint Alex Dujshebaev a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

Férfi kézi: Dusebajev fia az Atlético Madridban folytatja

Az Atlético Madrid férfi kézilabdacsapatát irányító Talant Dusebajev a nyártól együtt dolgozhat fiával, Alexszel, a 20 éves jobbátlövőt ugyanis a fővárosi klub megszerezte a BM. Aragóntól.


Kézilabda Eb: Tudta-e?