Öttusa Eb: Alekszejev és Bauer kettőse negyedik lett

Kedden a váltóversenyekkel rajtolt a székesfehérvári rendezésű öttusa Európa-bajnokság: a férfiaknál Tamás József és Gyurka Márk Manó hatodik, míg a nőknél Alekszejev Tamara és Bauer Blanka kettőse negyedik lett

Öttusa: tizedik lett a női váltónk a világbajnokságon

A tizedik helyen végzett az Alekszejev Tamara, Erdős Rita páros a nők váltóversenyében, az alexandriai öttusa-világbajnokságon.

Tokió 2020: Demeter és Alekszejev maradt ki az öttusázók csapatából

A Magyar Öttusaszövetség elnöksége szerdai ülésén elfogadta a szövetségi kapitányok előterjesztését, mely szerint Kasza Róbert, Marosi Ádám, Gulyás Michelle és Kovács Sarolta indulhat a tokiói olimpián, a tartalék Demeter Bence és Alekszejev Tamara lesz – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Öttusa-vb: három magyar jutott be a női verseny döntőjébe

Három magyar versenyző jutott be a női selejtezőből a döntőbe a kairói öttusa-világbajnokságon. Gulyás Michelle szárnyalt, Guzi Blanka nagyot mentett, Alekszejev Tamara hozta a papírformát ezen a napon.

Öttusa-vk: Gulyás Michelle tizedik lett Szófiában

A magyarok közül a tizedik helyen záró Gulyás Michelle érte el a legjobb eredményt a női mezőnyben az öttusázók első szófiai világkupaversenyén, ezzel újabb értékes pontokat szerzett az olimpiai kvalifikációs rangsorban – írja az MTI.

Öttusa: nem teljesen elégedett a címvédéssel Alekszejev Tamara

Alekszejev Tamara annak ellenére sem volt teljes mértékben elégedett a női öttusázók országos bajnokságán nyújtott teljesítményével, hogy vasárnap sikerült megvédenie címét.

Öttusa ob: harmadszor győzött Alekszejev Tamara

Harmadik országos bajnoki címét szerezte meg az öttusázó Alekszejev Tamara, aki 2014 és 2019 után állhatott fel ismét a dobogó felső fokára.

Öttusa: Alekszejev Tamara elsőre kétségbeesett, most már motivált

Sokan félig-meddig leálltak a felkészüléssel, erejüket, energiáikat őszre, a 2021-es olimpiai esztendő alapozására „tették félre” a nyáron. De nem az Alba világbajnoka, aki nem borította fel a biológiai óráját

Videó: így áll az estélyi ruha a csinos sportolóhölgyeken

A Sportkrém-forgatások során lehetőségünk nyílik megmutatni a sportolóinkat úgy, ahogy a pályán sosem láthatjuk őket. Ilyenkor ha nem is teljesen, de félreteszik a mezt, a tréningruhát, és egészen más arcukat ismerhetjük meg. Az elmúlt években megjelent Sportkrém-videókból válogattunk olyan képsorokat, amelyek azt bizonyítják, néhány sportolóhölgy bizony a kamera előtt – de akár a kifutón is – megállja a helyét.     

Öttusa-vk: Guzi Blanka a 18. helyen zárt Kairóban

Guzi Blanka a 18. helyen végzett az öttusázók idei első világkupaversenyén, Kairóban. A pénteki női döntő másik magyar résztvevője, Alekszejev Tamara 27. lett.

Öttusa: Ha újraszületnék, focista lennék, többet keresnék – Alekszejev Tamara

Bár Alekszejev Tamarát bokszedzésen látogattuk meg a Sportkrém stábjával, neki mindene az öttusa, el sem tudja képzelni, hogy mi lesz, ha egyszer be kell fejeznie az aktív pályafutását. Pedig 18 évesen két évre már abbahagyta, akkor úgy érezte, besokallt, aztán mégis visszatalált a szeretett sportághoz. Az öttusát nem tekinti munkának, inkább szenvedélynek, videónkban kendőzetlen őszinteséggel beszél arról, hogy például a labdarúgáshoz képest anyagilag mennyire nem éri meg ezt a sportágtat űzni. 

Öttusa-vb: Kovács Sarolta a 13. helyen végzett Budapesten

A magyarok közül Kovács Sarolta szerepelt a legjobban a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság női döntőjében: 13. lett. Alekszejev Tamara a 25., Gulyás Michelle a 27. helyen végzett a pénteki fináléban. A magyarok a csapatversenyben az ötödik helyen végeztek.

Öttusa-vb: közepesen vívtak a magyarok a női döntőben

A magyarok közül a 11. helyezett Kovács Sarolta áll a legjobban a vívás után a női hagyományos verseny döntőjében a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.

Öttusa-vb: Alekszejev Tamara hősiesen küzdött – jéggel, sörrel

Három magyar versenyző, Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara és Gulyás Michelle is ott lesz a nők pénteki döntőjében – egyetlen búcsúzónk volt, Guzi Blanka, aki az A-csoport 20. helyét szerezte meg.

Öttusa-vb: „Brad Pitt sok erőt adna a versenyen, meg nagyon jól is néz ki!”

Szeptember 2-án kezdődik Budapesten az öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán megjelent kis videók egyikében arról faggatták versenyzőinket, hogy ha meghívhatnának egy különleges vendéget a vb-re, akkor ki lenne az. Legtöbben a sportág legendáját, Balczó Andrást mondták, de Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Kimi Räikkönen, Usain Bolt, valamint Brad Pitt neve is felröppent. 

Öttusa-vb: Messi, Hosszú, Vettel – egy napra a bőrükbe bújnának

Szeptember 2-án kezdődik a budapesti öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán rövid videókban igyekezett közelebb hozni a hazai versenyzőket a közönséghez. Az egyik kérdés az volt a Kincsem park főszereplőihez, hogy ha egy napra más sportoló bőrébe bújhatnának, ki lenne az.

Öttusa-vb: sérülése ellenére elindulhat Alekszejev

Alekszejev Tamara – aki július végén kézközépcsonttörést szenvedett – elindulhat a jövő heti, budapesti öttusa-világbajnokságon.

Öttusa-vb: Alekszejev Tamara sérülten is elindulna

Alekszejev Tamara szeretne indulni a jövő heti, budapesti öttusa-világbajnokságon, a szövetségi kapitány pedig bízik abban, hogy ez lehetséges lesz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?