NB I: hosszú kihagyás vár a Fehérvár középpályására

Achilles-ín-szakadást szenvedett a Mol Fehérvár FC brazil középpályása, Alef – áll a klub hivatalos honlapján közzétett bejelentésben.

Carrillo győzelemmel tért vissza Fehérvárra, a Vidi nagy bánatára

A Mol Fehérvár 2–1-re kikapott odahaza a Debrecentől a labdarúgó NB I 19. fordulójában.

Mol Fehérvár: újabb három koronavírus-fertőzött

Az első csapat két játékosa, Alef és Kovácsik Ádám, valamint a stáb egyik tagja a hét folyamán pozitív koronavírustesztet produkált – adta hírül pénteken hivatalos honlapján a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC.

Mol Fehérvár: az utolsó pillanatban nyerték meg a felkészülési meccset

Lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I legutóbbi bronzérmese, a Mol Fehérvár FC, s 1–0-ra győzött a Fejér megyei első osztályban szereplő Ercsi Kinizsi otthonában – adta hírül a Vidi hivatalos honlapja.

Hiába volt esélyesebb a Mol Fehérvár, kupagyőztes az Újpest!

A labdarúgó Magyar Kupa döntőjében az Újpest hosszabbítás után 1–0-ra legyőzte a Puskás Arénában a jóval esélyesebbnek tartott, a finálé végére kilenc főre fogyatkozó Mol Fehérvárt.

Mol Fehérvár: tavaszi menetelés helyett vesszőfutás?

A Mol Fehérvár hiába szerzett hamar vezetést, hazai pályán 2–1-re kikapott a sokkal lelkesebb MTK-tól a labdarúgó NB I 21. fordulójának záró mérkőzésén.

El: Az eredményesség most előbbre való, mint a játék minősége – Márton Gábor

A Mol Fehérvár csütörtökön az ír Bohemians csapatát fogadja az Európa-liga-selejtezőjében. A mérkőzés előtti napon Márton Gábor online sajtótájékoztatón beszélt az előttük álló mérkőzésről.

Fehérvár: Alef a Vidiben folytatja – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a brazil Alefet.

Fehérvár: brazil középpályással erősítenek – sajtóhír

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC szerződtette a Braga 25 éves brazil védekező középpályását, Alefet – számolt be róla az enwsi.gr.


Kézilabda Eb: Tudta-e?