Sznúker-vb: Ting Csün-huj az első ázsiai döntős, Selby az ellenfele

Kínai–angol döntőt rendeznek a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Ting Csün-huj a skót Alan McManust, Mark Selby a hongkongi Marco Fut győzte le az elődöntőben.

Sznúker-vb: Fu egyenlített; McManus és Ting rekordja

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon a Marco Fu–Mark Selby elődöntő második szakaszát az elsővel ellentétben a hongkongi nyerte meg 5–3-re, így összesítésben kiegyenlített. A másik elődöntőben két szakaszt is rendeztek, előbb Alan McManus nyert 5–3-ra, majd Ting Csün-huj, így összesítésben 14–10-re a kínai vezet a záró felvonás előtt.

Sznúker-vb: Ting Csün-huj nagy játékkal vezet az elődöntőben

A két nagy esélyes vezet Sheffieldben a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A kínai Ting Csün-huj az első nyolc frém során négy százas bréket ért el Alan McManus ellen. Selby minimális előnyben van Marco Fuval szemben.

Sznúker-vb: McManus bravúrja; két ázsiai az elődöntőben

Kialakult az elődöntő mezőnye a sheffieldi Crucible színházban a sznúker-világbajnokságon. A világelső Mark Selby négy közé jutása papírforma, ám a másik három játékosé már nem. A kínaiak sztárja, Ting Csün-huj elődöntője is váratlan, mert, bár a mai sznúker egyik legjobbjának számít, pocsék szezont produkált eddig, még a legjobb 16-ból is kiesett a vb előtt. Fu és különösen McManus szereplése viszont nagy meglepetés.

Sznúker-vb: alaposan elpáholták a kétszeres bajnokot

Már az első napon fény derült az első elődöntős kilétére a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A kínai Ting Csün-huj tőle régen látott nagyszerű játékkal ütötte ki a kétszeres világbajnok Mark Williamst.

Sznúker-vb: búcsúzott a négyszeres világbajnok Higgins

Újabb világbajnoktól vett búcsút a Sheffieldben zajló sznúker-vb mezőnye. A 11. helyen kiemelt skót John Higgins meglepetésre 10–7-re kikapott honfitársától, Alan McManustól. A 2013-ban döntőt játszó angol Barry Hawkins minimális különbséggel vezet a szintén angol David Gilbert ellen.


Kézilabda Eb: Tudta-e?