Alpesi sí: Aksel Lund Svindalt hererákkal műtötték

Hererákműtéten esett át Aksel Lund Svindal, a norvégok olimpiai és világbajnok alpesi síelője.

Alpesi sí: ralikrosszra vált az olimpiai bajnok norvég sztár

Bemutatkozik a ralikrossz-világbajnokságon Aksel Lund Svindal olimpiai aranyérmes és világbajnok, összetett világkupagyőztes norvég alpesi síző – írja az MTI.

Alpesi sí: a világbajnokság után befejezi a kétszeres olimpiai bajnok

Bejelentette visszavonulását a kétszeres olimpiai bajnok norvég alpesi síző, Aksel Lund Svindal, akinek a jövő kedden kezdődő világbajnokság lesz az utolsó versenye.

Alpesisí-vk: két norvég is dobogón szuper-G-ben

Az olaszországi Val Gardenában férfi szuper-G-versennyel folytatódott az alpesisí-világkupa, amelyet a norvég Aksel Lund Svindal nyert meg. A sílövők hochfilzeni 10 km-es sprintviadalán honfitársa, Johannes Bö volt a legjobb.

Alpesi sí: Shiffrin 23 évesen már hét kristálygömbnél jár

Mikaela Shiffrin nyerte meg a nők műlesiklását Ofterschwangban, ezzel az amerikai az alpesisí-világkupa szakági elsőségét is elhódította. A férfiak kvitfjelli lesiklásán Thomas Dressen győzött, de a szakág legjobbja címért Beat Feuz nagyon közel került.

Téli olimpia: taroltak a norvégok, Kékesi 53. lesiklásban

Csütörtökön végre le tudták bonyolítani az eredetileg vasárnapra tervezett férfi lesiklást a Pjongcsangban zajló téli olimpián. A győzelmet a norvég Aksel Lund Svindal szerezte meg honfitársa, Kjetil Jansrud előtt. Kékesi Márton az 53. helyen végzett.

Alpesisí-vk: Shiffrin lesiklásban is dobogós

Az ausztriai Kitzbühelben férfi szuper-G, az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női lesiklófutammal folytatódott az alpesisí-vk. A győzelmet az előbbieknél a norvég Aksel Lund Svindal, utóbbiaknál pedig az olasz Sofia Goggia szerezte meg.

Alpesisí-vk: Vonn egy év után a dobogó tetején

A férfiaknál az olaszországi Val Gardenában lesikló-, a nőknél pedig a franciaországi Val-d'Isere-ben szuper-G-futammal folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbieknél a győzelmet a norvég Aksel Lund Svindal szerezte meg, míg utóbbiaknál az amerikai Lindsey Vonn ünnepelhetett.

Alpesisí-vk: Shiffrin lesiklásban is nyert, Miklós pontszerző

A férfiaknál az amerikai Beaver Creekben, a nőknél a kanadai Lake Louise-ban lesiklófutammal folytatódott az idény. Előbbieknél a norvég Aksel Lund Svindal, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg a győzelmet. Miklós Editnek ezúttal sikerült pontszerző helyen végeznie: a 14. helyen zárt.

Alpesi sí: 7 hónap után először kötött sílécet Svindal

Hét hónap után először síelt Aksel Lund Svindal, a norvégok olimpiai és világbajnok alpesi sízője.

Alpesi sí: Ligety és Svindal egyaránt kihagyja a vb-t

Két, egyformán ötszörös vb-győztes is kihagyja az alpesi sízők februári világbajnokságát: az amerikai Ted Ligety műtét előtt áll, a norvég Aksel Lund Svindal már át is esett egy újabb operáción.

Alpesi sí: Svindal nem indul a wengeni klasszikus viadalon

A lesikló-világkupa pontversenyében vezető norvég Aksel Lund Svindal visszalépett a szombati wengeni viadaltól, a szakág legendás versenyétől.

Alpesi vk: veszélybe került a norvég klasszis karrierje

Az eddig gondoltnál is súlyosabb a norvég olimpiai bajnok alpesi síző, Aksel Lund Svindal januárban elszenvedett térdsérülése, amely akár a karrierje végét is jelentheti.

Alpesi sí: óriási meglepetés a sztártemetőben

Az kisebb meglepetés, hogy a norvég Aleksander Aamodt Kilde nyerte meg a lesikló-világkupaversenyt Garmisch-Partenkirchenben, a szenzáció a szlovén Bostjan Kline második helye volt a sorra hibázó sztárok előtt.

Alpesi sí: borzalmas esés, vége a világklasszis szezonjának

Térdszalagszakadás miatt véget ért a szezonja a norvég Aksel Lund Svindalnak, aki vezeti a férfi alpesi sízők összetett pontversenyét a világkupában.

Alpesi sí: Hirschert kizárták, de az éllovas bukott

Hármas francia siker született Kitzbühelben, a férfi alpesi síelők kombinációs világkupaversenyében. A győzelmet Alexis Pinturault szerezte meg, úgy, hogy közben a két nagyágyú egyike sem kapott pontot.

Alpesi sí: Svindalé a kitzbüheli szuper-óriásműlesiklás

Az esélyeknek megfelelően a norvég Aksel Lund Svindal nyerte meg pénteken a férfi alpesi sízők Kitzbühelben rendezett világkupaversenyét a szuper-óriásműlesiklók között, ezzel növelte előnyét az összetett pontversenyben is.

Alpesisí-vk: Svindal wengeni sikerével összetettben is élre került

Szombaton a svájci Wengenben férfi lesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Az egyik legnevesebb helyszínen a norvég Aksel Lund Svindal szerezte meg a győzelmet két osztrák, Hannes Reichelt és Klaus Kröll előtt.

Alpesi sí-vk: párhuzamos norvég sikerek, Hirscher búcsúzott

Hétfőn a férfiaknak az olaszországi Alta Badián párhuzamos óriás-műlesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a norvég Kjetil Jansrud szerezte meg honfitársát, Aksel Lund Svindalt legyőzve a döntőben.

Alpesi sí: Svindal nyert, átvette a vezetést a világkupában

Aksel Lund Svindal győzelmével ért véget a férfi alpesi síelők lesikló világkupaversenye Val Gardenában. A norvég ezzel a győzelemmel átvette a vezetést az összetett világkupában, miután a nagy rivális, az osztrák Marcel Hirscher nem indult el a viadalon.


Kézilabda Eb: Tudta-e?