Trinidad: 98 ezer dollárral tartoznak Adams családjának

Jótékonysági mérkőzést rendeznek vasárnap Trinidad és Tobagóban Akeem Adams emlékére. A Ferencváros labdarúgója egy évvel ezelőtt, 2013. december 30-án hunyt el. A helyi kormány eközben továbbra sem fizette ki a futballista családjának megígért összeget.

Gyász: Akeem Adams édesanyja szomorú interjúban emlékezett

A Ferencváros szurkolói és Trinidad és Tobago futballdrukkerei is az éppen egy évvel ezelőtt elhunyt Akeem Adamsre emlékeznek. A tragikusan, mindössze 22 évesen eltávozott játékos édesanyja egy televíziós interjúban beszélt az évforduló fájdalmairól.

FTC: A klub már elfelejtette Adamset, de a szurkolóknak van szívük - Jenner

Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szélsője a tragikus körülmények között elhunyt korábbi csapattársáról, Akeem Adamsről emlékezett meg legfrissebb Facebook-bejegyzésében. A holland futballista szerint a Ferencvárosnál már megfeledkeztek Adamsről, ő azonban a szurkolókkal együtt sohasem felejti el barátját.

A FIFPro nemzetközi reformokat sürget Akeem Adams halála miatt

A profi labdarúgókat tömörítő nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro jelentős kampányba fogott, amelynek szomorú apropóját Akeem Adams, a Ferencváros trinidadi légiósának halála adta, és amelynek célja, hogy a jelenleg bevett gyakorlatnak számító orvosi szűrővizsgálatokat tovább fejlesszék, így azok még koncentráltabban vegyék figyelembe a szív- és érrendszeri betegségekre vonatkozó problémákat.

FTC: „Moniz küldte a játékosokat Adamshez a kórházba”

Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros légiósa elárulta: a korábbi vezetőedző, Ricardo Moniz beküldte a játékosokat a kórházba Akeem Adamshez. Az FTC volt trinidadi védőjének decemberi halála nagyon megrázta a csapatot.

Trinidad: Adams temetése és 6 nyeretlen meccs után emocionális siker

Pár nappal Akeem Adams temetése után emocionális győzelmet aratott a Civic FC a Police FC ellen a Trinidad és Tobagó-i labdarúgó bajnokságban. A győztes csapat kapusa, Akini Adams, a korábbi Fradi-légiós testvére.

FTC: hazájában eltemették Akeem Adamset

Péntek délután hazájában végső nyugalomra helyezték Akeem Adamset, a Ferencváros labdarúgócsapatának 22 esztendős korában elhunyt Trinidad és Tobagó-i játékosát.

Trinidad: gyászmise Adamsért, visszavonultatták a mezét

Gyászmisét tartottak a Trinidad és Tobagó-i San Fernando városában, a Presentation College-ben Akeem Adams, a Ferencváros és a trinidadi válogatott 22 éves korában elhunyt futballistájának emlékére.

FTC: Adams édesanyja örömről és szomorúságról is beszélt

Kedden megérkezett Trinidad és Tobagóba a Ferencváros december 30-án, tragikus előzményeket követően elhunyt trinidadi labdarúgójának, Akeem Adamsnek a holtteste, méghozzá az őt Budapesten ápoló édesanya, Ancilla Dick-Adams, valamint testvére, Akini társaságában. A gyászoló családtagok a hazaérkezést követően nyilatkoztak a reptéren, Adams édesanyja szomorúságáról és öröméről is beszámolhatott.

FTC: Adams barátja és volt csapattársa teljesen összetört

A decemberben elhunyt Akeem Adams barátja és korábbi trinidadi válogatott csapattársa, Sheldon Bateau teljesen összetört a volt FTC-védő halálhírének hallatán. Mint ismert, a szeptemberben szívinfarktust kapó Adams december 30-án elhunyt.

FTC: pénteken temetik Adamset, győztek a rá emlékező honfitársai

Pénteken lesz Akeem Adams temetése, a Ferencváros labdarúgójának holtteste a legfrissebb információk szerint kedden érkezik meg szülőhazájába, Trinidad és Tobagóba az őt december 30-ai haláláig Budapesten ápoló édesanyjával, Ancilla Dick-Adamsszel, valamint testvérével, Akinivel együtt.

FTC: gyászmisével emlékeztek Akeem Adamsre

Gyászmisével emlékeztek a Ferencváros december 30-án elhunyt trinidadi labdarúgójára, Akeem Adamsre. Az Ecseri úti Szent Kereszt-templomban megtartott szertartáson az élvonalbeli csapat tagjai mellett a szurkolók is leróhatták kegyeletüket.

FTC: Adams földi maradványai vasárnap érkeznek haza

Várhatóan vasárnap érkezik meg a Ferencváros nemrégiben elhunyt labdarúgójának, Akeem Adamsnek a holtteste Trinidad és Tobagóba, a játékos szülőhazájába.

Gabora-gála: a Debrecen nyert, Adamsre is emlékeztek

Véget ért a XXII. jótékonysági Gabora-gála Salgótarjánban, amelynek döntőjében a címvédő Újpest öregfiúk csapata büntetőpárbajban kikapott a Debrecentől.

FTC: még szervezik Adams holttestének hazaszállítását

Még nem tudni, mikor lesz a hétfőn elhunyt ferencvárosi labdarúgó, Akeem Adams temetése – a hivatalos szervek egyelőre a trinidadi sportember holttestének hazaszállítását szervezik.

FTC: emléket állítottak Adamsnek, egy nap alatt ellopták

Emléket állítottak a december 30-án elhunyt Akeem Adamsnek a trinidadi gimnáziuma előtt, de csak egy napig emlékezhettek a diákok a Ferencváros néhai légiósára, a róla készült képet és a mellé tett virágokat ugyanis ellopták.

FTC: visszavonultatták Akeem Adams mezét hazájában

Ösztöndíjat neveznek el a hétfőn elhunyt Akeem Adamsről, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros egykori légiósáról hazájában. A Trinidad és Tobagó-i Presentation College nevű középiskola sportösztöndíjat nevez el korábbi diákjáról, Adamsről.

FTC: köszönet Trinidadból; a Fradi fizetheti Adams temetését

Az élvonalbeli Ferencváros labdarúgócsapata fizeti a fiatalon elhunyt Akeem Adams holttestének hazaszállítását és temetését is.

FTC: a trinidadi exminiszter szerint Adams példát mutatott

Errol McLeod, Trinidad és Tobago miniszterelnök-helyettese, valamint Anil Roberts, az ország korábbi sportminisztere is megemlékezett a Ferencváros nemrégiben elhunyt labdarúgójáról, Akeem Adamsről.

Gyász: hozzátartozója szobrot állítana Akeem Adamsnek

Családja szeretné, ha szobrot állítanának Akeem Adamsnek szülőhelyén, Point Fortinban, így emlékezhetnének meg méltóképpen a Ferencváros minap elhunyt Trinidad és Tobagó-i labdarúgójáról.