Lim lomtárba dobja a Valencia nagy terveit? Paco a Barcáé lehet

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejtékzamat, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, önt is várja a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol, az olasz, a német és a francia topliga után a spanyol élvonallal zárjuk ötrészes transzferológiai körsétánkat.

PL: Londonba repült a Valencia elnöke, két védőt is eladna

A Valencia labdarúgócsapatának tulajdonosa, Peter Lim Londonba repült magángépén, hogy eladja Angliába két középső védőjét, Shkodran Mustafit és Ajmen Abdennurt.

Barca: Monacóban kopogtatnak, háromszoros árat fizetnek?

Francia lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata szeretné még a nyári átigazolási időszakban megszerezni az AS Monaco tunéziai védőjét, Ajmen Abdennurt.

Bayern München: a bérükben van a transzferrekord

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Szerdánként – az angol és az olasz után – szokásunknak megfelelően a német klubfutball történéseiből csemegézünk.

BL: Buffon nem hitte volna, hogy 12 évet kell várnia

Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa 2003-ban nem hitte volna, hogy 12 évet kell arra várnia, hogy újra elődöntőt játszhasson a Bajnokok Ligájában.

Monaco: pünkösdi királyság? Ugyan! PSG: UEFA? Ugyan…

Nem is rendes nyár az, ahol nem csapnak bősz költekezést a szerencsésebb országok labdarúgócsapatai, ezért aztán idén is lelkesen dalolva vállalkoztunk arra, hogy rendet vágjunk a transzferőrületben, ösvényt mutassunk az euródzsungelben, gatyába rázzuk a pletykahadsereget. Íme, a nyári transzfersorozat!


Kézilabda Eb: Tudta-e?