El: Laidouni még nem tett le az FTC elleni párharcról

Nagy álma teljesült Aissa Laidouninak, a Ferencváros korábbi futballistájának azzal, hogy a téli átigazolási szezonban a német Bundesligában szereplő Union Berlinhez szerződött; a játékos szívesen játszana a Ferencváros ellen az Európa-ligában.

El: délben jön a sorsolás – az MU, a Roma és a Juve is lehet a Fradi ellenfele

Véget ért a nyolcaddöntőbe jutásért zajló kör a labdarúgó Európa-ligában, így kialakult a legjobb 16 mezőnye. Pénteken déltől jön a sorsolás, ahol kiderül, melyik csapattal játszik majd a csoportgyőztes Ferencváros a nyolcaddöntőben.

Bundesliga: három trófea az Unionnal? „Miért ne?” – Laidouni

Interjút adott a német Bildnek a Ferencvárosi TC-től télen Schäfer András klubjához, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) 21 forduló után harmadik helyen álló Union Berlinhez szerződő tunéziai válogatott középpályás, Aissa Laidouni, aki többek között arról beszélt, hisz benne, hogy trófeákat nyernek a fővárosiakkal.

Bundesliga: megvan a Schalke sorozatban negyedik 0–0-ja

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójában az Union Berlin 0–0-s döntetlent játszott hazai pályán a Schalkével.

Union: „Mintha mindig is itt játszott volna” – Laidounit dicséri a berlini lap

Úgy tűnik, jól indul Aissa Laidouni pályafutása a német labdarúgó Bundesligában szereplő Union Berlinnél: a csapat vezetőedzője, Urs Fischer méltatta új játékosát és a fővárosi lap, a Berliner Kurier újságírója is elismerően elemezte a Ferencvárost januárban elhagyó középpályás bemutatkozását.

FTC: Nem biztos, hogy Boli az idény végéig velünk marad – Csercseszov

Korábban beszámoltunk arról, hogy mindhárom téli szerzemény bekerült a Ferencváros keretébe az Európa-ligában. Az Union Berlinhez átigazoló Aissa Laidouni és a távozni készülő Franck Boli mellett Xavier Mercier is kikerült, Sztanyiszlav Csercseszov róluk nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

FTC: Hajnal szerint Laidouni posztjára nyáron tudnak igazolni

Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben érdekelt Ferencváros sportigazgatója volt az M4 Sport keddi átigazolási műsorának a vendége. Az Európa-liga nyolcaddöntőjében érdekelt klub sportigazgatója több részletet megosztott klubja átigazolási politikájáról.

Bundesliga: belső középpályás távozott az Unionból – hivatalos

A német első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart leigazolta az Union Berlin középpályását, Haragucsi Genkit – derül ki a berliniek hivatalos közleményéből. 

FTC: A csapat megnyitja a kaput a legjobb bajnokságokba – Hajnal Tamás

Mint arról mi is beszámoltunk, Aissa Laidouni eladásával a Ferencváros elmondhatja, hogy kilenc év alatt mindegyik topligába értékesített labdarúgót – erről Hajnal Tamás, a klub sportigazgatója beszélt az M1 tévécsatornának.

Union Berlin: „Az öt nagy liga közül négyből érkezett megkeresés Laidouniért”

Lucza Gábor, a futballistát képviselő World in Motion menedzseriroda magyarországi munkatársa csütörtökön együtt utazott Aissa Laidounival Berlinbe, és a szerződés aláírásakor is ott volt a játékossal.

Videó: legszebb pillanataival búcsúzik Laidounitól a Ferencváros

Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Union Berlin pénteken 16 órakor bejelentette Aissa Laidouni szerződtetését. Távozó játékosát a Ferencvárosi TC egy egyperces videóval búcsúztatta.

Union Berlin: Nagy pillanat ez az életemben – Laidouni

Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Union Berlin a hivatalos honlapján jelentette be Aissa Laidouni szerződtetését. A Ferencváros korábbi játékosa a szerződésről nyilatkozott.

Union Berlin: a klub bejelentette Laidouni szerződtetését – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Union Berlin a hivatalos honlapján jelentette be Aissa Laidouni szerződtetését.

FTC: Megegyezés született Laidouni ügyében – Kubatov

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy megegyezés született Aissa Laidouni ügyében. A sportvezető a posztjában nem említette meg, hogy hová igazol a tunéziai középpályás, de ahogy korábban megírtuk, információink szerint a német Bundesligában szereplő Union Berlinben folytatja pályafutását. Ezzel egybevág a német csapat percekkel ezelőtti Twitter-bejegyzése, amelyben egy új igazolást jelent be, ám konkrétan nem említi meg, hogy kit. Frissítés: a két klub hivatalosan is bejelentette Laidouni átigazolását.

FTC: Laidouni elrepült – ennyi időre írhat alá Berlinben

A Ferencváros tunéziai válogatott középpályása, Aissa Laidouni 12 óra után nem sokkal elhagyta Budapestet és elrepült Németországba az Union Berlinhez, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt a klubnál, majd aláírhassa szerződését.

Union Berlin: Laidounit délután már orvosi vizsgálatra várják – NS-infó

Szerdán a Nemzeti Sport Online számolt be arról, hogy Aissa Laidouni a Ferencvárostól a Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlinhez szerződhet, és németországi, klub közeli forrásaink szerint ma már orvosi vizsgálatra várják a tunéziai válogatott középpályást, miután az FTC és az Union között megszületett az egyezség az átigazolásról.  

Átigazolás: Laidouni Schäfer riválisa lehetne az Unionnál – NS-infó

A Nemzeti Sport Németországból származó értesülései szerint a Schäfer Andrást is foglalkoztató, a német Bundesligában szereplő Union Berlin szerződtetheti a Ferencváros tunéziai válogatott középpályását, Aissa Laidounit.

FTC: az olasz klub így teremtene pénzt Laidounira – sajtóhír

A sampnews24.com híre szerint az olasz Serie A-ban bennmaradásért küzdő Sampdoria továbbra sem mondott le arról, hogy szerződtesse a Ferencváros tunéziai válogatott középpályását, Aissa Laidounit, ám a genovaiaknak csak úgy lehet pénze az átigazolásra, ha előbb eladják az egyik játékosukat. Eközben Franciaországban már a Lyont is az érdeklődők közé sorolják.

FTC: Laidouni nem kíván Oroszországba menni; újabb olasz kérő – sajtóhírek

A Ferencváros tunéziai válogatott középpályásának, Aissa Laidouninak a jövője továbbra is élénken foglalkoztatja a nemzetközi sajtót. Az elmúlt néhány órában is jelentek meg róla új hírek Oroszországban, Németországban, de még Romániában is…

FTC: a Laidouniért jött olasz ajánlatok tárgyalásra sem érdemesek

Amint arról hétfőn beszámoltunk, a Ferencváros ajánlatot kapott az olasz Sampdoriától a tunéziai válogatott Aissa Laidouni játékjogáért, de azt is jeleztük, ez az ajánlat nagyon távol állt az FTC elképzeléseitől. Az olasz Tuttomercatoweb azt is tudni véli, miért.


Kézilabda Eb: Tudta-e?