A Ferencváros legyőzte a Ludogorecet is

A Ferencváros 3–1-re megverte felkészülési mérkőzésen a bolgár Ludogorecet.

NB I: Tóth Balázs a kapusok, Aissa Laidouni a mezőnyjátékosok legjobbja

A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a 2020–2021-es első osztályú labdarúgó-bajnokság összesített játékosrangsorát az őszi és tavaszi szezonban munkatársaink által adott osztályzatok alapján. Ezek alapján Tóth Balázs, a Puskás Akadémia játékosa lett a legutóbbi idény legjobb kapusa – az Eb-szereplés lehetősége is motiválja. A mezőnyjátékosok között a ferencvárosi Aissa Laidouni zárt az élen.

CIES: Willi Orbán egy szinten CR-rel; Messi a világ, három fradista az NB I élén

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság három legjobb játékosa mind a Ferencvárosban futballozik – legalábbis a CIES, azaz a Svájcban székelő Sporttudományok Nemzetközi Központjának a 2020–2021-es idény InStat-átlagaiból készített elemzése szerint, amely a legalább 1000 játékperccel rendelkező futballisták teljesítményét vizsgálta. A legjobb magyar az NB I-ben viszont fehérvári: Bolla Bendegúz a lista negyedik helyén áll.

FTC: Szomorúan üldögéltünk a helyünkön – Laidouni

A tunéziai válogatottban bemutatkozó Aissa Laidouni lélektanilag fontos gólt lőtt a Puskás Akadémia ellen.

FTC: Laidouni fölényes győzelemmel debütált a válogatottban

Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében Tunézia labdarúgó-válogatottja Líbiába látogatott, ahol a Ferencváros középpályása, Aissa Laidouni győztes meccsen mutatkozott be.

FTC: Minden vágyam, hogy nyáron két aranyéremmel térjek haza – Laidouni

Kemény párharcokra számít a vasárnapi rangadón, és szeretné két aranyéremmel zárni az idényt Aissa Laidouni, a Ferencváros francia légiósa.

FTC: A real “Fradi” fan club was formed in my hometown – Laidouni

Aissa Laidouni took home fifty club jerseys as a gift; he likes melted raclette cheese from France, and wants to win two gold medals.

FTC: Fradi szurkolói csoport alakult ki a szülővárosomban – Laidouni

Aissa Laidouni ötven mezt vitt haza ajándékba, a francia konyhából sült sajtos raclette-ért rajong, és két aranyéremre is pályázik.

NB I: Dibusz, Laidouni, Hahn – pályán a legjobbak!

Lapunk osztályzatai alapján összeállt az OTP Bank Liga mögöttünk hagyott őszi szezonjának válogatottja.

NB I: a Ferencváros játékosai uralják az NS őszi rangsorát

A Nemzeti Sport elkészítette a 2020–2021-es első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának játékosrangsorát a munkatársaink által adott osztályzatok alapján. Az NB I abszolút rangsorának első helyén a ferencvárosi Dibusz Dénes végzett, a mezőnyjátékosok közül pedig csapattársa, Aissa Laidouni emelkedett ki.

Sorozatban hatodik bajnokiját is megnyerte a Ferencváros

A Ferencváros 3–1-re nyert Pakson a labdarúgó NB I 15. fordulójában, a hazaiak Bognár György irányításával először kaptak ki a saját pályájukon.

BL: csak egy FTC-játékos zárt 6 felett az osztályzatok alapján

Több mint 5600 Nemzeti Sport Online-olvasó osztályozta a Ferencváros labdarúgóinak teljesítményét a Dinamo Kivej elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán (0–1). A szavazók szerint Aissa Laidouni volt a budapestiek legjobbja szerda este.

BL: Harcosként, barátként tekintek a csapattársaimra – Laidouni

Aissa Laidouni, a Ferencváros labdarúgója nagy vagány a pályán, és ha valamelyik csapattársa szorult helyzetben van, mindent megtesz azért, hogy valahogy segítsen.

FTC: érkező rosszfiúk, donecki nagykutyák és dagonyában küzdő Uzuni

Hosszú videointerjút adott a Fradi Médiának Kubatov Gábor, a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros elnöke és Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója. Beszéltek az átigazolások hátteréről, hogy miket figyelnek meg a kiszemelt játékosoknál, és hogy miért nehezebb egy Sahtar Doneck szintű klubbal megegyezésre jutni.

FTC: Ligue 1-ben megforduló játékost szerződtettek – hivatalos

A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a francia középpályást, Aissa Laidounit.