BL: Láthattuk, C. Ronaldo ki van éhezve a játékra, a gólokra – Kovacevic

Adnan Kovacevic, az FTC bosnyák védője megnézte a Juventus bajnokiját, de azt még nem döntötte el, hogy Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi ellen nehezebb futballozni.

BL: ezért kapott a Barcelona büntetőt a Fradi ellen – videó

A 27. percig kellett várni az első gólra az FC Barcelona–Ferencváros Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és a találatot sajnos a hazaiak szerezték: Lionel Messi értékesítette a büntetőt, amelyet a játékvezető azért ítélt meg, mert szerinte Adnan Kovacevic szabálytalanul szerelt a tizenhatoson belül. Íme, az eset!

BL: Kovacevic nem épült fel, Skvarka visszatér – FTC-keret

A Ferencváros szerda este a norvég Molde vendége lesz a Bajnokok Ligája-playoffkör első mérkőzésén. Az UEFA hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta a zöld-fehérek BL-keretét, melyben ismét helyet kapott Michal Skvarka, ugyanakkor a Dinamo Zagreb elleni meccshez képest nincs ott Adnan Kovacevic.

Bajnokok Ligája: „Blazic mellé Kovacevicet a védelembe!”

Bálint László, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi kiválósága, az FTC Baráti Kör elnöke úgy véli, hogy Szerhij Rebrovnak Miha Blazic mellett Adnan Kovacevicet kellene játszatnia a védelem közepén a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben – derült ki a Magyar Nemzetnek adott interjújából.

FTC: aláírt a bosnyák válogatott védő – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros a hivatalos honlapján bejelentette Adnan Kovacevic szerződtetését.

FTC: bosnyák válogatott védő a kiszemelt – sajtóhír

Bosnyák sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros is érdekelt a Korona Kielcétől távozó Adnan Kovacevic szerződtetésében.