Férfi kézi BL: Harc nélkül kaptunk ki, nagyon bosszantó – Bodó Richárd

Bodó Richárd nehezen beszélt a Pick Szeged Aalborgtól elszenvedett 41–29-es vereségéről, amely már a negyedik volt a sorban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája idei kiírásában. Kent Robin Tönnesen ugyancsak kereste a magyarázatot a Tisza-partiak igen rossz idénykezdésére a nemzetközi porondon. 

Férfi kézi: svéd jobbátlövővel erősíthet a Veszprém – sajtóhír

A svéd Expressen értesülései szerint számos klub érdeklődése ellenére a Telekom Veszprémnél folytatja pályafutását a dán Aalborg 25 esztendős vb-ezüstérmes és Európa-bajnok jobbátlövője, Lukas Sandell.

Férfi kézi: Csak most jön az idény legjobb része! – Manaszkov

A Telekom Veszprém bejutott története hetedik négyes döntőjébe a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, sérülésből visszatérő balszélsője, Dejan Manaszkov szerint a félidőben érezték, hogy kézben van a meccs, az utolsó percekben pedig már nem is kellett izgulniuk.

Videó: így ünnepelték meg a Veszprém-játékosok a final fourba jutást

Mint arról beszámoltunk, a Telekom Veszprém 37–35-re kikapott a dán Aalborg Handboldtól a férfi kézilabda BL-negyeddöntő második, idegenbeli mérkőzésén. A bakonyiak összesítésben öt góllal bizonyultak jobbnak a tavalyi döntősnél, s bejutottak a final fourba. Most megmutatjuk, hogy a találkozó után hogyan mulattak az öltözőben.

Férfi kézi BL: kikapott Dániában a Veszprém, de továbbjutott

A Telekom Veszprém 37–35-re kikapott a dán Aalborg Handboldtól a férfi kézilabda BL-negyeddöntő második, idegenbeli mérkőzésén, így 71–66-os összesítéssel jutott be a kölni final fourba.

Nem volt kérdés, ott van a négyes döntőben a Veszprém

A Telekom Veszprém 37–35-re kikapott a dán Aalborg Handboldtól a férfi kézilabda BL-negyeddöntő második, idegenbeli mérkőzésén. A bakonyiak összesítésben öt góllal bizonyultak jobbnak a tavalyi döntősnél, s bejutottak a final fourba.

Férfi kézi BL: megfogyatkozva is meglepné az Aalborg a Veszprémet

Mint ismert, a Telekom Veszprém hazai pályán 36–29-re legyőzte az Aalborgot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, így hétgólos fórral utazhatott a szerdai visszavágóra. A tetemes előny mellett az is a magyar csapat mellett szólhat, hogy a hírek szerint a dánok vezetőedzőjének, Stefan Madsennek legalább három játékosát nélkülöznie kell.

Férfi kézi BL: Mahé szerint a hétgólos előny önmagában nem elég a továbbjutáshoz

A Telekom Veszprém Bajnokok Ligája-története hetedik kölni négyes döntőjébe juthat be az Aalborg otthonában, de francia irányítója, Kentin Mahé szerint a hétgólos előny nem teheti kényelmessé őket, az egyetlen opció, hogy kint is nyernek.

Férfi kézi BL: A hét gól nagy különbség, de nem mondhatjuk, hogy elég – Sipos

Mindent megtettek a hazai drukkerek, és kellett is a szurkolás: a Telekom Veszprém szép játékkal és hét góllal nyert (36–29) az Aalborg ellen a BL-negyeddöntő első mérkőzésén, ami a kinti visszavágón hasonló játékkal elég lehet a négyes döntőbe jutáshoz. A találkozó után Sipos Adriánnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Férfi kézi BL: A veszprémi szurkolók nyomást helyeztek az Aalborgra – Lauge

Mindent megtettek a hazai drukkerek, és kellett is a szurkolás: a Telekom Veszprém szép játékkal és hét góllal nyert (36–29) az Aalborg ellen a BL-negyeddöntő első mérkőzésén, ami a kinti visszavágón hasonló játékkal elég lehet a négyes döntőbe jutáshoz. A találkozó után a dán Rasmus Laugéval beszélgetett az NSO Tv stábja.

Férfi kézi BL: hétgólos veszprémi siker a negyeddöntő első mérkőzésén

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém 36–29-re legyőzte a dán Aalborgot.

Fantasztikus játékkal, hét góllal nyerte a Veszprém a BL-negyeddöntő első felvonását

Mindent megtettek a hazai drukkerek, és kellett is a szurkolás: a Telekom Veszprém szép játékkal és hét góllal nyert (36–29) az Aalborg ellen a BL-negyeddöntő első mérkőzésén, ami a kinti visszavágón hasonló játékkal elég lehet a négyes döntőbe jutáshoz.

Férfi kézi BL: minden gól számítani fog! – Rasmus Lauge

Hazai pályán kezdi a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, dán játékosa, Rasmus Lauge szerint minél kevesebb góllal győzik le itthon az Aalborgot, annál nehezebb lesz a jövő heti visszavágó.

Férfi kézi: újabb dán válogatott klasszis igazol az Aalborghoz

A német SG Flensburg-Handewitt 27 éves beállója, Simon Hald 2023 nyarán hazatér, s a dán férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Aalborgnál folytatja a pályafutását – írja a klub közleménye.

Férfi kézi BL: hosszabbított a Veszprém negyeddöntős ellenfelének vezetőedzője

További két évvel, 2025-ig meghosszabbította az eredetileg 2023-ban lejáró szerződését Stefan Madsen, a dán férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Aalborg Handbold vezetőedzője – írja a klub honlapja. Mint ismert, a dán együttes a Telekom Veszprém ellenfele lesz a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Férfi kézi: Nem reális a final four, de semmi sem lehetetlen – Ligetvári Patrik

Bár a visszavágón döntetlent játszott a Telekom Veszprém a Vardarral, a továbbjutás eldőlt az első meccsen, így jöhet az Aalborg elleni negyeddöntő a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Ligetvári Patrikkal tekintettünk vissza a szkopjeiek elleni párharcra, reagált Nagy László Sportrádióban tett kijelentésére, és kitértünk a válogatott előtt álló, Izrael elleni vb-selejtezőre is. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?