Tenisz: Ruud bő egy óra alatt kiharcolta a döntőt Gstaadban

Az első helyen kiemelt Casper Ruud lesz a másodikként rangsorolt olasz Matteo Berrettini ellenfele a Gstaadban zajló, 534 555 euró (215,5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.

Tenisz: Berrettini Thiemet simán legyőzve döntős Gstaadban

A második helyen kiemelt Matteo Barrettini két sima játszmában legyőzte Dominic Thiemet a Gstaadban zajló, 534 555 euró (215,5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna első szombati elődöntőjében.

Tenisz: Thiem negyeddöntős Gstaadban, Bautista búcsúzott

Dominic Thiem bejutott a negyeddöntőbe a Gstaadban zajló 534 555 euró (215,5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán – írja az MTI.

Tenisz: kiesett a második kiemelt a 16 között Gstaadban

A második helyen kiemelt Roberto Bautista már a nyolcaddöntőben kiesett a Gstaadban zajló, 419 470 euró (150 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán, míg Umagban a szintén 419 ezer eurós összdíjazású és salakos tornán az első kiemelt Albert Ramos bejutott a negyeddöntőbe – számolt be róla az MTI.

Tenisz: két meccs, két háromszettes siker egy napon

Albert Ramos jutott elsőként fináléba a svájci Gstaadban zajló férfi tenisztornán. A spanyol versenyző két játszmában búcsúztatta honfitársát, a hetedikként rangsorolt Pablo Andújart szombaton.

Tenisz: két kiemelt búcsúzott Hamburgban, egy Gstaadban

Az 1.85 millió euró (603 millió forint) összdíjazású hamburgi salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában az ötödik helyen kiemelt francia Benoit Paire és a nyolcadikként rangsorolt chilei Christian Garín is kiesett. A svájci Gstaadban zajló 586 ezer euró (190 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában nagy meglepetésre továbbjutott a világranglista 455. helyén álló német Cedrik-Marcel Stebe.

Tenisz: két kiemelt is búcsúzott a svájci torna első körében

Kiemelt létére a holland Robin Haase és a portugál Joao Sousa már az első fordulóban búcsúzott a svájci Gstaadban zajló 501 ezer euró (163.4 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán. A keddi játéknapon az ötödik helyen rangsorolt Haase és a hatodik Sousa is három játszmában kapott ki a horvát Viktor Galovictól, illetve az argentin Facundo Bagnistól.


Kézilabda Eb: Tudta-e?