Női röpi: válogatottat igazolt a Nyíregyháza és a Balatonfüred

A bajnok és kupagyőztes Fatum Nyíregyháza Bodovics Hannával, a balatonfüredi Szent Benedek RA női röplabdacsapata pedig Bleicher Rékával erősítette meg játékoskeretét.

Női röplabda El: a horvátok elleni vereséggel zártak a magyarok

A magyar női röplabda-válogatott pénteken 3:0-ra kikapott Prágában a horvát csapattól az Európa-liga arany divíziójának 6., utolsó fordulójában. Az már korábban eldőlt, hogy nemzeti csapatunk nem jut be a négyes döntőbe.

Női röpi El: a csehek ismét két vállra fektették a magyarokat

A magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott Prágában a házigazda cseh csapattól az Európa-liga arany divíziójának szerdai negyedik fordulójában.

Női röpi El: cseh győzelem a magyar csoportban

A Magyar Távirati Iroda közölte, a házigazda és éllovas csehek négy játszmában legyőzték a fehéroroszokat a női röplabda Európa-liga arany divíziójának hétfőn pótolt első fordulós mérkőzésén.

Női röplabda El: magyar vereség a fehéroroszok ellen

A magyar női röplabda-válogatott 3:1-re kikapott Prágában a fehérorosz csapattól az Európa-liga arany divíziójának szombati második fordulójában – írja az MTI.   

Női röpi: magyar válogatott játékos szerződött a német élvonalba

Az előző idényben német bajnoki elődöntős SC Potsdam női röplabdacsapatában folytatja pályafutását a magyar válogatott Németh Anett.

Női röpi El: törölték a minszki fordulót, borult a mieink programja

A Fehéroroszországban kialakult politikai helyzet miatt az Európa Röplabda Konföderáció (CEV) törölte a női Arany Európa Liga C-csoportjának – ebben szerepel az Európa-bajnoki részvételt kiharcoló magyar válogatott is – jövő heti, minszki fordulóját. Helyette a csapatok maradnak Prágában és szerdától péntekig ott játsszák le a második kört.

Női röplabda Eb: kedvezőnek tűnő csoportban a magyarok

A magyar női röplabda-válogatott többek között a világbajnoki ezüstérmes olasz csapattal került a zárai (zadari) csoportba az augusztus 18. és szeptember 4. közötti Európa-bajnokságon – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Női röpi Eb-sel.: visszavágtak a franciák, oda a csoportelsőség

Befejezte az Európa-bajnoki selejtezőket a magyar női röplabda-válogatott. Bár a mieink 2:1-re is vezettek a Ludovika Arénában a francia válogatott ellen, a vendégek fordítottak, visszavágtak a belforti vereségért, és minimális különbséggel, jobb pontaránnyal a csoport első helyét is megszerezték.

Női röpi Eb-sel.: siker Dánia ellen, továbbra is a csoport élén

Ötödik Európa-bajnoki selejtezőjét is lejátszotta a magyar női röplabda-válogatott a Ludovika Arénában. A mieink ezúttal Dánia ellen léptek pályára, és 3:0-s győzelmet arattak, s továbbra is vezetik a csoportot, a vasárnapi, franciák elleni mérkőzésen pedig a csoportelsőség lesz a tét.

Női röpi Eb-sel.: sorozatban negyedszer is az Eb-n a válogatott

Negyedik Európa-bajnoki selejtezőjét is lejátszotta a magyar női röplabda-válogatott – ezúttal már Budapesten. A mieink ezúttal Izrael ellen léptek pályára, s magabiztos 3:0-s győzelmet arattak, aminek köszönhetően sorozatban negyedszer is ott lehetnek az Eb-n.

Női röplabda Eb-sel.: maximum hétszáz nézőt engednek be a budapesti torna minden napjára

A Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ) keddi közleménye szerint mindennap 700 nézőt engednek be a Ludovika Arénában péntektől vasárnapi megrendezendő női Európa-bajnoki selejtezőtornára – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Női röpi Eb-sel.: Dánia is kipipálva – küszöbön az Eb-részvétel

Harmadik Európa-bajnoki selejtezőjét is lejátszotta a magyar női röplabda-válogatott, amely ezúttal Dánia ellen lépett pályára, Belfortban. Csapatunk ugyan ezúttal is kissé hullámzó teljesítményt nyújtott, ám így is magabiztos, 3:0-s sikert aratott, Folytatás pénteken, immár Budapesten, Izrael ellen, s ha ott is győznek a mieink, akkor az utolsó két meccs eredményétől függetlenül sorozatban negyedszer ott lehetnek az Eb-n.

Női röpi Eb-selejtező: bravúros fordítás után élen a válogatott

Második Európa-bajnoki selejtezőjét játszotta le a magyar női röplabda-válogatott, amely ezúttal a házigazda franciák ellen léptek pályára, Belfortban. A mieink jól kezdtek, és megnyerték az első szettet, ám ezt követően a franciák fordítottak, de aztán csapatunknak sikerült kiharcolnia a döntő játszmát, majd a 3:2-es győzelmet is, ami azt jelenti, hogy az első helyről várják a folytatást. Vasárnap este a dán válogatott következik.

Női röpi: a mieink másodszorra már legyőzték a szlovénokat

Az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra legyőzte a szlovén csapatot pénteken a Kaposvár Arénában.

Női röpi: vereséggel debütált a válogatott kispadján Gluszak

Az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női röplabda-válogatott 3:1-re kikapott a szlovén csapattól csütörtökön a Kaposvár Arénában.

Női röplabda: Tóth Fruzsina marad a Nyíregyháza játékosa

A női röplabda Extraliga 2020–2021-es idényének bajnoka, a Fatum-Nyíregyháza megerősítette, hogy fiatal liberója, Tóth Fruzsina szerződést hosszabbított a csapattal.

Női röpi: továbbra is Németh Szabolcs irányítja a címvédő Nyíregyházát

A következő idényben is Németh Szabolcs irányítja a bajnok és Magyar Kupa-győztes Fatum Nyíregyháza női röplabdacsapatát.

Női röplabda: görög vezetőedzővel folytatja a Vasas

Jannisz Athanaszopulosz személyében görög vezetőedzője lesz a női Extraligában az elmúlt szezonban bronzérmes Vasas Óbuda röplabdacsapatának.

Női röpi Extraliga: Jakub Gluszak távozik a Vasastól

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését, így távozik a Vasas női röplabdacsapatától Jakub Gluszak vezetőedző.