Mol Vidi: évi 330 millió lesz az új stadion használata – Muszbek

Hosszabb bejegyzésben fejtette ki véleményét a Facebookon az egykori Magyar Labdarúgó Liga volt ügyvezető igazgatója, sportközgazdász, Muszbek Mihály az új székesfehérvári stadion elkészülte kapcsán. Muszbek kimondottan üdvözítőnek tartja, hogy az önkormányzat az MTI-nek eljuttatott közleményében számokkal alátámasztva számolt be arról, hogy mibe is kerül az új stadion bérleti és használati díja a Mol Vidi FC-nek.

DVTK: Miskolc-Madrid oda-vissza megvolt, hazatér a klub

A hétvégén véget ér a DVTK másfél évig tartó „hontalan” időszaka, elkészült a klub új stadionja, és stílusosan a Mezőkövesd elleni bajnokin birtokba veheti az új létesítményt a diósgyőri csapat. Stílusosan, hiszen éppen a Mezőkövesd volt az egyik klub, amely ideiglenes otthont biztosított a Diósgyőrnek az új stadion felépítésének időszakában. A miskolciak honlapja hosszabb írásban emlékezik meg a stadionépítés időszakáról, amelyben a klub „láthatatlan emberei” árulják el, hogy számukra milyen plusz feladatot jelentett az albérletben lejátszott 26 találkozó.

Vasas: a stadionavatóra már Mészöly Kálmánt is várják a piros-kékek

A névadó Illovszky Rudolf születésnapján járhatták be a Vasas korábbi labdarúgói az épülő stadiont. A legendák közül természetesen hiányzott a kórházban fekvő Mészöly Kálmán. Ott volt azonban fia, Mészöly Géza, aki édesapjáról és az új arénáról is beszélt az NSO Tv-nek. Emellett a piros-kékek korábbi játékosai közül Kabát Péter is megosztotta velünk az első benyomásait a klub új otthonáról, a Vasas kommunikációs vezetője, Jenkei Dániel pedig elmondta, miben lesz ez más az angyalföldiek régi stadionjához képest. 

Tottenham: 58 ezres stadiont építenek - 2017-ben adnák át

Az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur labdarúgóklubja új, 58 ezer férőhelyes stadiont épít, amely várhatóan 2017-ben készül el.

PAFC: hajrához ért az építkezés, fotók az új stadionról

Hajrához ért a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC tavaszra elkészülő új stadionjának építése – tekintse meg a legújabb fotókat a klub hivatalos oldalának jóvoltából.

NFL: új stadion Atlantában, hosszabbítás Miamiban

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Atlanta Falcons többségi tulajdonosa, Arthur Blank megállapodott a városvezetéssel, így a franchise a Georgia Dome-ot hamarosan egy korszerűbb pályára váltja le.