Ökölvívás: Kovács Richárd nyerte meg az ob záró napjának meccsét

Szebb napokat is látott már a magyar ökölvívás, de az idén Győrben rendezett országos bajnokság ezúttal is ragyogó hangulatú csatákkal zárult.

Ökölvívó ob: kemény csatákat hoztak az elődöntők

Kemény csatákat hozott a péntek, tizenkilenc aranyérem talál gazdára a záró napon.

Ökölvívás: kiütni a vírust is – elkezdődött a győri ob

A férfiak selejtezőjével elkezdődött a győri Olimpiai Sportparkban az ökölvívók idei országos bajnoksága.

Ökölvívás: csak biztonságosan – szerdán kezdődik a győri ob

A mérlegeléssel és a sorsolással az Olimpiai Sportparkban megkezdődik a négynapos ökölvívó országos bajnokság.

Ökölvívó ob: Harcsa Zoltán nagy csata végén nyert

Harcsa Zoltán nagy csata végén nyerte meg a 75 kilogrammosok aranyérmét, míg Kovács Richárd visszahódította tavaly elveszített címét Fodor Milántól a férfi 63 kilósok között a pénteken zárult ökölvívó országos bajnokságon, melynek fináléit, az elődöntőkhöz hasonlóan, a Körcsarnokban rendezték.

Ökölvívó ob: nem lesz Harcsa–Cservenka döntő

Harcsa Zoltán mérkőzés nélkül jutott tovább csütörtökön a 75 kilogrammosok elődöntőjéből, míg ugyanitt Cservenka Róbert pontozással kikapott, így ők nem csaphatnak össze az ökölvívók országos bajnokságának pénteki döntős programjában.

Ökölvívás: érik a Harcsa–Cservenka aranycsata az ob-n

Már valamennyi összecsapáson a bajnoki érem volt a tét a Madárfészek Akadémián, meglepetés továbbra sem született.

Ökölvívó ob: sok meccs idő előtt fejeződött be az első napon

Nem hozott meglepetést az első nap az ökölvívók idei országos bajnokságán, amelyen 38 mérkőzést rendeztek kedden a Madárfészek Akadémián.

Ökölvívó ob: színvonalas döntőkkel zárult a bajnokság

Közönségszórakoztató, többségében színvonalas mérkőzésekkel zárult az ökölvívók országos bajnoksága, melynek döntőiben javarészt az esélyesek diadalmaskodtak.

Ökölvívó ob: súlycsoportonként ketten maradtak, pénteken döntőznek

Különösebb meglepetés nélkül száguldott el a finálékig a budapesti ökölvívó országos bajnokság, amely elődöntőinek már a Gerevich Aladár Sportcsarnok adott otthont.

Ökölvívó ob: Harcsa és Kovács is biztos győzelemmel kezdett

A férfi válogatott legjobbjai közül a 75 kilós Harcsa Zoltán és a 64 kilogrammos Kovács Richárd is magabiztos győzelemmel mutatkozott be az ökölvívó országos bajnokságon, melynek második, szerdai napján kialakultak az elődöntő párosításai.

Ökölvívás: elkezdődött az országos bajnokság Budapesten

A Halassy Olivér Sportcsarnokban kedden megkezdődött az ökölvívók idei országos bajnoksága, melyen 46 női és 84 férfi versenyző vesz részt.

Ökölvívó ob: Harcsa küszködve nyert, Hámori pillanatok alatt

Két könnyű sikere után csütörtökön váratlanul nehéz mérkőzésen aratott pontozásos győzelmet Harcsa Zoltán a férfi ökölvívó országos bajnokságon, melynek elődöntős napján Hámori Ádámnak egy perc sem kellett a fináléba jutáshoz.

Ökölvívó ob: Harcsa Zoltán kiütéssel kezdett

Megkezdődött kedden a férfi ökölvívók országos bajnoksága, melynek első napján az idén Európa-bajnoki bronzérmes Harcsa Zoltán imponáló győzelemmel mutatkozott be.

Ökölvívó ob: három aranyérmet nyert a Vasas

Három aranyérmet szereztek a Vasas-Süllős ökölvívói a 93. Papp László férfi országos bajnokságon szombaton a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.

Ökölvívó ob: Bacskai legyőzte Kátét az elődöntőben

A címvédő Bacskai Balázs egyhangú pontozással legyőzte a tízszeres bajnok Káté Gyulát a 69 kilogrammos kategória pénteki elődöntőjében a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon.

Ökölvívás: Bacskai–Káté rangadó az ob elődöntőjében

A címvédő Bacskai Balázs és a tízszeres bajnok Káté Gyula is megnyerte csütörtöki negyeddöntős mérkőzését a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon, így pénteken kettejük párharca igazi rangadót ígér a 69 kilogrammos kategóriában.

Ökölvívó ob: harminchárom pár mérkőzött a nyitó napon

A Gerevich Aladár Sportcsarnokban szerdán megkezdődött a négynapos férfi ökölvívó országos bajnokság, amelyen 53 klub 104 öklözője vesz részt.

Női ökölvívó ob: egyetlen versenyző védte meg a címét

Szombaton zárult a 20. női ökölvívó magyar bajnokság Érden, ahol a kilenc aranyérem kilenc klubhoz került.

Ökölvívó ob: technikai K.O. a +91 kg-os döntőben

A múlt évhez hasonlóan idén is a 60 kilogrammos döntő, Gálos Roland és Varga Miklós csatája hozta az egyik legkiélezettebb küzdelmet a férfi ökölvívók országos bajnokságán, melyen – ahogy 2014-ben is – Gálos nyert megosztott pontozással. A 92. magyar bajnokság fináléit több mint ezer néző tekintette meg a hévízi Városi Sportcsarnokban, kiváló hangulatot teremtve a kifejezetten élvezetes mérkőzésekhez.