F1: még az idei verseny előtt változtatnak a francia pályán

A koronavírus-járvány ellenére még a június 28-ra tervezett Francia Nagydíj előtt változtatnak a pályán az izgalmasabb verseny érdekében.

F1: értetlenül áll a tökéletes tesztnap előtt a McLaren

A katasztrofális bahreini hétvége után a kedden és szerdán rendezett teszt első napja is szörnyen alakult a McLaren-Honda számára, azonban másnapra olyan volt, mintha minden problémájuk megoldódott volna, ami a csapatot is meglehetősen meglepte.

F1: Az abroncsokkal van a legnagyobb baj – Boullier

Éric Boullier, a McLaren-Honda versenyigazgatója szerint nagy problémák vannak az istállónál a gumiabroncsokkal.

Hülkenberg a McLarennél is képbe került

Nico Hülkenbergnek nem Felipe Massával, hanem egy másik brazillal, Felipe Nasrral kell megküzdenie azért, hogy jövőre a Lotus pilótája legyen – értesült a Sport Bild. Pontosabban nem Nasrral, hanem azzal a pénzösszeggel, amit az arab származású GP2-pilóta a Lotushoz tud hozni. Hülkenberg a McLarennél is képben van, míg Massa számára talán a DTM jelenti a jövőt. Ha nem is jövőre, egy év pihenés után 2015-ben biztosan.

Elsőként a Lotus mutatta be új építésű autóját

A 2013-as Formula–1-es szezon csapatai közül elsőként a Lotus mutatta be új autóját. Az E21-essel ismét a tavaly szép eredményeket felmutató Kimi Räikkönen, Romain Grosjean páros igyekszik majd minél több pontot begyűjteni – a remények szerint az új fejlesztéssel élcsapattá válik a Lotus.