Husvét hétfőn irány a Spurs-hoz!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.04.08. 23:04
Címkék
Nincs megállás! Husvét hétfőn irány a White Hart Line! A Husvét hétfő a locsolásról szól és a külömböző "zöld erdőben jártam" címü...

Nincs megállás! Husvét hétfőn irány a White Hart Line!Nincs megállás! Husvét hétfőn irány a White Hart Line!

A Husvét hétfő a locsolásról szól és a külömböző "zöld erdőben jártam" címü szövegekröl, DE a Premier Liga más! Itt nincs megállás! Itt nincs öntözzük meg az "elhervadt virágokat" ! Itt most meccs van ! Mégpedig a Tottenham-Norwich!

A csapat már találkozott egymással, még a Norwich otthonában december 27ikén 2011-ben.

A meccset a Tottenham nyerte Gareth Bale duplájával.

A Norwichnál biztosan kihagyja a mérkőzést Kyle Naughton, mivel épp a Tottenhamtől van kölcsönben. Anthony Pilkington játéka továbbra is kétséges. Daniel Ayala és Marc Tierney szintén kihagyja a találkozót, de természetesen James Vaughan sem hiányozhat a listáról.

A Tottenhamnál szám szerint 5 játékos, Tom Huddlestone, Jermaine Jenas, David Bentley, Michael Dawson és Huerelho Gomes hagyja ki a mérkőzést.

A Tottenham legutobb a Sunderland otthonában lépett pályára ezekkel a kezdő játékosokkal:

A padon maradt: Cudicini, Kranjcar,Livermore,Nelsen.

A Tottenhamnél Emmanuel Adebayor a házi gólkirály 13 góljával. (Holt is ennyit szerzett a Norwichban).

A 2 csapat szám szerint 57-szer mérkőzött meg egymással. Ebből 26 Spurs siker, 14 döntetlen és 17 Norwich siker született.

A mérkőzést Michael Oliver fogja vezetni, aki mindössze 27 éves. Az idei szezonban a West Brom elleni győztes FA kupa meccsen és az 1-0ra elvesztett Stoke elleni meccset dirigálta.

Norwich siker esetén, legjobb esetben a 9ik helyre lépnénk fel, de ehez az is kell hogy a Sunderland, a Fulham és a Stoke ne szerezzen pontott, de legrosszab esetben a 14ik helyre süllyedhetünk vissza vereség esetén.

A Tottenham a 3ik helyre hajt!

A jövő héten egy hosszabb cikkel , a Siker titka: Paul Lambert-el fog jelentkezni a blogunk.

Addig is kellemes ünnepeket!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik