Női kézi Eb: Triscsuknak volt kedve büntetőzni - jelentkezett

Vágólapra másolva!
2014.12.12. 21:40
Triscsuk Krisztina, a női kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott játékosa elárulta, hogyan lett a csapat hétméteresdobója, valamint kitért a spanyolok elleni vereségre, és a folytatásra is.

„Amikor a felkészülés során az edzésen a heteseket gyakoroltuk, Németh András szövetségi kapitány kérdezte, hogy ki szeretné majd lőni a büntetőket, és mivel volt kedvem hozzá, ezért jelentkeztem a feladatra. Szerencsére jól ment az első pillanattól kezdve, így rajtam maradt – válaszolt Triscsuk Krisztina a kezilabdaszeretlek.hu azon kérdésére, hogyan lett ő a büntető-végrehajtója a válogatottnak. – Eddig nagyon jól sikerült teljesítenem, bár a spanyolok ellen a hatodik hetes után kicsit féltem, mert mindig lefelé szoktam lőni, de most tudtam, hogy változtatnom kell, így a felső sarkot választottam.”kezilabdaszeretlek.hu azon kérdésére, hogyan lett ő a büntető-végrehajtója a válogatottnak. – Eddig nagyon jól sikerült teljesítenem, bár a spanyolok ellen a hatodik hetes után kicsit féltem, mert mindig lefelé szoktam lőni, de most tudtam, hogy változtatnom kell, így a felső sarkot választottam.”

„A spanyolok iszonyú gyors kézilabdát játszanak, lábbal és koncentrációban is nehéz követni őket. Hiába vezetsz két-három góllal, egy pillanatra sem szabad kihagyni, hatvan percen keresztül folyamatosan kell koncentrálni. Sajnos ez nekünk nem sikerült, a végén még szükség lett volna pár perc összeszedettségre” – összegezte a spanyolok elleni mérkőzést.

„A folytatásban bizonyára készülünk majd videózással, és András meghatározza a taktikát, igyekszünk alaposan felkészülni a másik három csapatból is. Biztosan nehéz meccsek lesznek, hiszen erre a szintre már csak erős ellenfelek jutnak el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik