Videó: a meztelen valóság – így szereti magát az NFL-falember

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.02. 10:50
null
Vince Wilfork büszke a testére, nem foglalkozik azokkal, akik kövérnek tartják (Fotó: ESPN)
Az NFL-ben az a szép, hogy szinte minden testfelépítésű embernek megtalálják a posztját. Vince Wilfork, a Houston védekező falembere 188 centi magas és nagyjából 150 kilogramm. Az ESPN videójában megmutatja magát, miközben azt akarja bizonyítani, hogy ilyen testtel is lehet valaki nagybetűs sportember.

„Akik rám néznek, azt mondják, hatalmas vagyok. Egyesek szerint kövér, hájas vagyok. Talán ez a felvétel megváltoztatja, hogyan tekintenek rám – mondta Wilfork az ESPN-nek. – Nyilván nagy a hasam, de az a baj, hogy ez háttérbe szorítja a testem többi részét. A vádlimat, a hátamat, a karizmaimat. Mindenem megvan, amiért az emberek az edzőterembe járnak, kivéve a kockahasat. De az nem is érdekel.”

Wilfork 12 szezont töltött az NFL-ben, a New England Patriotscal négy Super Bowlban játszott, kettőt megnyert, ötször választották Pro Bowl-játékosnak.

„Nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek. Az a fontos, hogy én mit gondolok magamról. Hiszek magamban, szeretem magam. Akik értik a játékot, tudják, miért vagyok ilyen – mondta az NFL-karrierje előtt kosárlabdában, súlylökésben és diszkoszvetésben is jeleskedő Wilfork, aki különösen a vádlijára büszke. – Ha visszavonulok, biztosan lefogyok, de még elképzelni sem tudom: húsz éve ilyen vagyok, ez kell a játékomhoz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik