Super Bowl: váratlan kedvenc, 265 milliós Facebook-rekord

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 10:32
A magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett XLIX. Super Bowl a közösségi oldalak felhasználóit is megmozgatta, összesen 265 millióan hozták szóba a Facebookon a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjét. A kedvenc azonban meglepetésre nem egy sportoló volt.

Amint arról beszámoltunk, a New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawksot. Amint arról beszámoltunk, a New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawksot.

A finálé a hivatalos felmérés szerint 50 millió embert vonzott a számítógép, telefon és tablet elé, és összesen 265 millió bejegyzés született, ez pedig 15 millióval több, mint egy évvel korábban. Egyetlen sporteseménnyel sem foglalkoztak még ennyien a közösségi oldalon.

Azt hihetnék, hogy Tom Brady, Marshawn Lynch, esetleg Richard Sherman körül volt a legnagyobb felhajtás, ám a facebookozók inkább az elképesztő félidei show-t összedobó Katy Perrytől jöttek lázba – az oroszlánon/tigrisen bevonuló énekesnő műsora több mint egymillió kommentet szült percenként!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik